Suri Kruz: Polazak u prestižnu privatnu školu

Suri Kruz: Polazak u prestižnu privatnu školu

Autor: | 04/08/2012

0

Holivudska glumica Kejti Holms ne štedi kada je u pitanju njena kćerka Suri Kruz. Mlada mama odlučila je da Suri upiše u ekskluzivnu školu sa kampovima širom sveta. Ovo elitno obrazovanje će Kejti koštati 40.000 dolara godišnje i američki mediji tvrde da Kejti pokušava da drugačije vaspitava kćerku za razliku od bivšeg supruga Toma. Takođe, američki mediji navode da je Suri veoma uzbuđena zbog polaska u školu.
Najnovija škola “Avenues” ima 20 kampova širom sveta, pa svojim polaznicima omogućava da menja obrazovane lokacija bez da to šteti njihovom praćenju časova. Takozvana svetska elitna škola dopušta svojim polaznicima da prate svoje roditelje širom sveta bez obzira na praznike. Šestogodišnja Suri Kruz za sada će ići u ovu elitnu školu u Njujorku, samo nekoliko metara udaljenu od luksuznog apartmana koji deli sa mamom.
- Kejti polako uvodi Suri u plan i program globalne škole i malena je veoma uzbuđena - otkriva izvor.
Osim visokih obrazovnih standarda, škola tvrdi kako će svoje polaznike učiti životnim veštinama koje su, kako sami tvrde, ignorisane od ostalih akademskih institucija.
U međuvremenu, Kejtin bivši suprug Tom Kruz traga za nekretninom u Nnjujorku kako bi mogao da provodi što više vremena sa svojom mezimicom.
- Tom želi da nađe prostor gde će Suri moći da uživa bez nasrtljivih paparaca, kojih u Njujorku ima zaista mnogo - otkriva izvor.
Iako holivudska superzvezda namerava da zadrži dom u Beveri Hilsu koji deli sa sedamnaestogodišnjim sinom Konorom, Tom je ipak odredio da će njegovo stalno prebivalište odsad biti u Njujorku.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti