Tamara Eklston: Buran krah dvoipogodišnje romanse

Tamara Eklston: Buran krah dvoipogodišnje romanse

Autor: | 09/08/2012

0

Emotivna veza Tamare Eklston i njenog partnera Omara Kijamija neslavno je okončana. Kćerka prvog čoveka "Formule 1" Bernija Eklstona i njen donedavni izabranik umesto da stanu pred oltar, stavili su tačku na dvoipogodišnju romansu. Razlog iznenadnog rastanka je navodna preljuba koju je tridesetosmogodišnji Omar počinio, što Tamara nije mogla da mu oprosti. Problemi su izašli na videlo ubrzo po njihovom povratku sa nedavnog krstarenja Hrvatskim primorjem kada su posetili i Dubrovnik.
Omar, sada već bivši dečko bogate naslednice, već se iselio iz vile koju joj je kupio otac u otmenoj četvrti Kensington u Londonu, gde su zajedno živeli, i promenila je brave na vratima. Ozlojeđena dvadesetosmogodišnjakinja je za "Dejli mejl" izjavila:
- Ovo je bila najgora nedelja u mom životu.
Razočarana i povređena, odlučila je da mu vrati sve poklone koje je dobila od njega. Bez imalo premišljanja odrekla se skupocenih darova, poput luksuznog “bentlija” i “rejndž rovera”, skupocenog nakita, među kojem je i dijamantski sat vredan sedamdeset devet hiljada dolara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti