Tamara Eklston: Raskid dvogodišnje veze

Tamara Eklston: Raskid dvogodišnje veze

Autor: | 20/07/2012

0

Sa Omarom Kijamijem (38) nedavno je bila u Dubrovniku, a čim su se vratili s krstarenja počeli su ljubavni jadi. Bogata naslednica Tamara Eklston (28) ostavila je dečka nakon što se pojavio porno snimak u kojem on ima glavnu ulogu, piše britanski "The Sun".
- Nisam bio u vezi s devojkom iz videa. To je bila glupost koju sam uradio mrtav pijan na momačkoj večeri. Jedva se sećam šta sam sve izvodio - pravda se Omar i dodaje da je Tamara jako uzrujana i da reaguje nepromišljeno.
Kćerka vlasnika Formule 1, Omaru je spakovala stvari i torbe poslala njegovim roditeljima, a na domu u Londonu u kojem su zajedno živeli promenila je brave. Luksuznu vilu od 55 soba u otmenoj četvrti Kensington Tamari je kupio otac Berni (81).
- Pričala sam s Omarom i priznao mi je da je na sniku on. Muka mi je - rekla je Tamara koja je s Omarom planirala brak. U vezi su bili dve godine.
Omar za postojanje seksi videa zna već 14 meseci, ali o tome nije pričao sa devojkom. Kaže da ga nepoznata osoba sve to vreme ucenjuje, traži novac kako snimak ne bi dospeo u javnost, ali se na kraju upravo to dogodilo. Omar je otišao u policiju i angažovao advokate kako bi se obračunao s ucenjivačem koji mu je uništio vezu.
Pre 18 godina Omar je bio u zatvoru 18 meseci jer je preprodavao kopije Rolex i Cartier satova. Pravda se da je to učinio jer je bio 'balavac', a činilo mu se da će dobro zaraditi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti