Tamara Eklston na meti otmičara

Tamara Eklston na meti otmičara

Autor: | 10/07/2012

0

Martin Pekam (41) optužen da je iznuđivao novac od šefa Formule 1 Bernija Eklstona, pod pretnjom da će oteti njegovu kćerku Tamaru. Pekam, koji je zaposlen kao zubni tehničar i koji je razvedeni otac dvoje dece, je telefonom kontaktirao porodicu Eklston, tražeći 900.000 hiljada funti, inače će u suprotnom kidnapovati kćerku jednog od najbogatijih ljudi na svetu, piše "San".
Advokat porodice Eklston izjavio je da je ovo bio brutalan pokušaj da se od Bernija Eklstona iznudi novac pod pretnjom kidnapovanja, ali da je osujećen hapšenjem Pekama. On je dodao i da je pretnja otmicom duboko uticala na Tamarin privatni i poslovni život, kao i na život kompletne porodice.
Novac koji je tražen nije predat, izjavljeno je na sudu, a Pekam, koji se suočava sa optužbom za kidnapovanje i iznudu, na saslušanju nije želeo da govori ništa, osim što je potvrdio svoj identitet.
Pekam je pušten uz kauciju do početka suđenja, ali mu je strogo zabranjeno da kontaktira ili se približi porodici Eklston, jer će u suprotnom biti vraćen u zatvor.
Ovo nije prvi pokušaj ucena šefa Formule 1. Naime, dvojica muškaraca trenutno se nalaze u zatvoru i čekaju suđenje, a zbog optužbe da su pokušali da iznude novac od Eklstona pod pretnjom da će izaći u javnost sa "prljavim detaljima iz Tamarinog ljubavnog života".
Bogatstvo Bernija Eklstona procenjuje se na 2, 5 milijari funti.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti