Slavica i Tamara Eklston: Tajni boravak u Beogradu

Slavica i Tamara Eklston: Tajni boravak u Beogradu

Autor: | 23/11/2012

0

Bivša supruga Bernija Eklstona, vlasnika „Formule 1“, Slavica Eklston i njena kćerka Tamara prošle nedelje posetile su Beograd, gde su provele nekoliko dana. Poznate dame nisu želele da posećuju javne događaje i svoj boravak u našoj prestonici držale su u najstrožoj tajnosti kako bi mogle da uživaju u svojoj intimi. One su provodile vreme u krugu najboljih prijatelja sa kojima nemaju često priliku da se viđaju, budući da žive u različitim zemljama. Iako je poznata po tome da voli društveni život i čest je gost na prestižnim svetskim događajima, dvadesetosmogodišnja Tamara u Beogradu je provodila vreme u intimnoj atmosferi. Ipak, nije propustila da ode na rođendan teniserke Ane Ivanović koja je organizovala zabavu zatvorenog tipa u „Central parku“, kojoj su prisustvovale samo odabrane zvanice. Veselo društvo je čitave večeri slavilo dvadeset peti rođendan lepe sportistkinje, a po završetku zabave u klubu odabrano društvo otišlo je u jedan popularni restoran gde su nastavili druženje.
Odmah po povratku iz Srbije, bogata naslednica je u Londonu otvorila muzej klizališta „Natural Historical Museum ice ring“, a po osmehu na njenom licu videlo joj se da joj je prijao boravak u Srbiji, kao i vreme koje je provela sa majkom. Ova lepa brineta nedavno je prošla kroz buran period kada je raskinula romansu sa deset godina starijim biznismenom Omarom Kijamijem. Naime, njihova dvoipogodišnja veze je okončana jer je pronašla njegov intimni video-snimak sa drugom devojkom. Pred dolazak u Beograd, Tamara je za britanske medije prvi put javno govorila o tome.
- Roditelji su mi bili velika podrška, kao i sestra Petra. Rekli su mi da imam sreće što sam saznala za Omarovu prevaru pre nego što sam se udala za njega i rodila mu decu - objasnila je zanosna brineta.
- Bilo je jako teško, ali sam izdržala. Nisam razočarana u ljubav. Kada vidim mlađu sestru Petru kako uživa u braku sa Džejmsom Stantom, sigurna sam da i za mene postoji neki Džejms, samo je pitanje kada ću ga pronaći - rekla je ona.
Inače, od burnog raskida romanse, Tamara sve češće provodi vreme u Los Anđelesu, gde sada živi njena sestra, a gotovo celo leto sa njima u Americi bila je i njihova majka Slavica. One su uživale u svakodnevnim malim stvarima, kao što su šetnje gradom, odlazak na plažu, a nije izostao ni šoping. Po povratku sa tog putovanja, Slavica je otkrila da čak razmišlja i o preseljenju u grad poznat kao centar svetske kinematografije.
- Kćerke su oduševljene životom u Los Anđelesu i teraju me da se i ja tamo preselim. S obzirom na to koliko su porezi u Londonu visoki, razmišljam o toj opciji - rekla je pedesetčetvorogodišnja dama.
Inače, Slavica je vrlo posvećena svojim kćerkama, sa kojima često provodi vreme, a posebno joj je bilo drago što je ovog puta mogla sa Tamarom da provede vreme u Beogradu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti