Bojana Lečić: Najbolja sportistkinja među misicama

Bojana Lečić: Najbolja sportistkinja među misicama

Autor: | 12/08/2012

0

U Ordosu u Kini, kompanija „Miss World“ prekjuče je organizovala takmičenje u sportu. Posebno je bila zapažena naša misica Bojana Lečić, a njen snimak sa takmičenja našao se na zvaničnom sajtu Izbora za mis sveta.
- Moj snimak je jedan od retkih koji je na njihovom sajtu - kaže Bojana.

Bojana je prenela utiske s takmičenja.
- Takmičili smo se u raznim sportskim veštinama. Atmosfera je bila divna! Uživam u svakom takmičenju. Radimo trbušnjake, skokove, iskorake, stepapove... igre bez granica. Sve smo morali da uradimo za trideset sekundi. Poenta je bila da uradimo što više za zadato vreme - priča naša misica i ističe da je suština takmičenja bila timski rad.

- Akcenat je više na sportskom timskom duhu, jer smo bile podeljene u četiri grupe, pa se gledalo koja je najbolja u timskom radu. Do finalnog izbora još nam predstoji i takmičenje za top-modele i ono u talentima - navodi Bojana.

Posle sportskih aktivnosti, lepotice su krenule u obilazak grada. U njihovu čast, lokalno stanovništvo je duž glavne ulice pripremilo razne performanse i duge špalire. Misice su od meštana pozdravljane jakim aplauzom. Bojana je iskoristila priliku da se fotografiše sa svojim domaćinima.

Bojana se veoma predano sprema za ključni datum, 18. avgust, kada je finale Izbora za mis sveta.
- Izabraće najlepšu devojku na svetu! Devojku koju treba da krase mnoge osobine, talenti i lepota. To je jedna čitava misija. Ona dobija krunu, nagrade. To je lepota sa smislom. To je osnovna karakteristika ovog takmičenja i ove titule. Zato mi je posebno drago što sam deo celog ovog tima, koji razume, kreira i podržava žensku lepotu sa svih aspekata, nivoa i vrednosti - kaže naša misica i dodaje da u finalu očekuje pobedu.
- Očekujem najbolji plasman! 

Izvor: Blic
Foto: Bojana Lečić / Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još