Bojana Lečić: Nadala sam se boljem plasmanu

Bojana Lečić: Nadala sam se boljem plasmanu

Autor: | 23/08/2012

0

Srpska misica Bojana Lečić priznaje da je među takmičarkama na izboru za Mis sveta u Kini bilo sujete ali napominje da je stekla divna prijateljstva i otkriva da je karijeru modela počela tek prošle godine.
- Od malih nogu su mi svi govorili da bi trebalo da se okušam u modelingu. Moj prvi kontakt sa svetom mode bio je pre godinu dana, kada sam se prijavila za Mis Srbije. Shvatila sam da sam došla baš u pravo vreme, ne suviše mlada sa 14 ili 15 godina, i nisam se pokajala.
Kakve utiske nosiš sa izbora za Mis sveta i jesi li očekivala bolju poziciju?
- Na osnovu komentara ostalih takmičarki, mogla sam da se nadam boljem plasmanu jer su mnoge u meni videle favorita. Nadala sam se, ali nisam razočarana. Iako nisam ostvarila neki plasman, bila sam na mestima koje mnogi sanjaju da posete, tretirane smo kao princeze i mislim da je i to dovoljno da budem srećna.
Jesi li primetila sujetu drugih misica?
- Među 118 devojaka stvarno je bilo različitih karaktera, veoma čudnih ljudskih osobina ali… provodila sam vreme sa lepo vaspitanim devojkama. Na svakom takmičenju ima zavisti i sujete, pa i na ovom, ali nije se to previše osećalo.
Kakvo mišljenje imaju ostale takmičarke o Srbiji?
- Mnoge devojke, nažalost, nisu znale gde se nalazi Srbija, ali znala sam da će biti tako, pa sam se naoružala strpljenjem i mapom. Pričala sam im o Beogradu, posebno o splavovima na dve reke.
Da li si imala nepristojne ponude?
- Nikakvih nepristojnih ponuda ni u zemlji ni u inostranstvu nikada nisam imala. „Mis Ju” je jedna konzervativna kompanija u kojoj je zabranjeno korišćenje cigareta i alkohola, a da ne govorimo o drugim opojnim sredstvima ili ponudama. Lista kvaliteta koju jedna devojka mora da ispunjava se zna, i ko god je ne poštuje, ispada.
Misliš li da pobeda Kineskinje ima veze s tim što je takmičenje održano u Kini?
- Ne! Od samog početka, ona je bila favorit. Izdvojila se divnim glasom. Svake večeri je pevala, pa je bilo nemoguće da ostane nezapažena.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin