Bojana Lečić lepotom osvaja Kinu

Bojana Lečić lepotom osvaja Kinu

Autor: | 07/08/2012

0

Bojana Lečić, predstavnica Srbije na predstojećem takmičenju za Mis sveta, svojom lepotom i šarmom osvaja Kineze. Svetski organizatori ovog prestižnog takmičenja očito izdvajaju našu misicu, pošto njene fotografije dominiraju na zvaničnom sajtu “Miss world”. Interesantno je da je ovom portalu osvanuo i Bojanin potpis sa natpisom Srbije, kao i velika zahvalnost Kini, koja je domaćin ove manifestacije.

Danas, takođe, sve lepotice će organizatorima predati po dva poklon kamena, koji predstavljaju suvenire iz njihovih zemalja. Na jednom piše ime zemlje, dok na drugom ime takmičarke. Bojana je iz Đavolje Varoši ponela dva kamena koja će pokloniti organizatorima. Od tih suvenira, organizatori će napraviti skulpturu, koja će kao uspomena ostati u zemlji domaćina izbora za “Mis sveta”.

Među 15 najlepših haljina na svetu, nalazi se i haljina dizajnerke Marije Šabić koju nosi upravo naša predstavnica Bojana Lečić.

Naša misica je sa ostalim koleginicama posetila tamošnji zoološki vrt, muzej agrikulture i muzej Džingis Kana. Bojana je blistala i iskoristila priliku da se slika tradicionalnim mongolskim kapama.
Finalna manifestacija za izbor za Mis sveta održaće se 18. avgusta u kineskom Ordosu.

Izvor: Telegraf
Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin