En Hatavej: Venčanica iz bajke poklon Valentina Garavanija

En Hatavej: Venčanica iz bajke poklon Valentina Garavanija

Autor: | 27/10/2012

0

Glamurozno venčanje glumice En Hatavej i njenog partnera Adama Šulmana, sa kojim je u vezi četiri godine, može se opisati kao holivudsko. Zanosna En blistala je u raskošnoj venčanici poznatog italijanskog dizajnera Valentina. Dvadesetdevetogodišnja zvezda filma "Dnevnik jedne princeze" razmenila je bračni zavet sa Adamom, glumcem i dizajnerom nakita, na privatnom imanju u Big Suru, na centralnoj obali Kalifornije. Zvanice su provele ceo vikend sa zaljubljenim parom. Glumičinu romantičnu venčanicu, upotpunjenu čipkastom ukrasnom trakom za kosu u stilu dvadesetih godina prošlog veka, specijalno za nju kreirao je slavni dizajner Valentino.
- Venčanica En Hatavej je svilena haljina bez bretela boje slonovače sa tilom na tačkice i prelepim ružičastim ručno bojenim šlepom, protkanim cvetovima od satena. Veo, koji podseća na dvadesete godine prošlog veka, pričvršćen je za čipkanu traku sa velikim cvetom ukrašenim kristalnim perlama - rekao je Valentino o svojoj kreaciji iz bajke.
Nekoliko dana ranije Valentino je izjavio:
- En je moja dobra prijateljica, kao kćerka mi je. Veoma je draga osoba i vrlo sam srećan zbog nje. Ona zaista ume da nosi odeću. Prema tome, napraviću nešto izuzetno.
Za tu priliku En je izabrala ukrase inspirisane prirodom, osmišljene tako da se savršeno uklapaju u zadivljujući lokalitet izabran za ceremoniju venčanja - vrh grebena zaštićen veličanstvenim borovima sa pogledom na Tihi okean od koga zastaje dah.

Izvor: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin