En Hatavej: Priželjkuje proširenje porodice

En Hatavej: Priželjkuje proširenje porodice

Autor: | 26/01/2014

0

Dok se većina smrtnika koji žive na severoistoku Amerike ovih dana smrzava u ledom okovanim gradovima, holivudske zvezde uživaju daleko od snega i zime, u predelima okruženim toplim morima, okupanim večnim suncem. Posle naporne sezone, koja joj je karijeru obogatila odličnim filmskim naslovima i "Oskarom", En Hatavej odlučila je da uzme dužu pauzu i pobegne na Havaje kako bi obnovila energiju za projekte koji je uskoro očekuju. Simpatična glumica i njen suprug Adam Šulman opredelili su se za Oahu, treće po veličini ostrvo koje pripada egzotičnom arhipelagu u Tihom okeanu. Ovaj deo Havaja poznat je po bujnoj vegetaciji i visokim talasima idealnim za surfing, sport koji oboje upražnjavaju kad god im se za to pruži prilika. Iako deluje nežno i krhko, En obožava uzbudljivo jahanje na talasima, ali taj hobi često ume da bude opasan. Tako je pre nekoliko dana povredila stopalo pošto je pala sa daske u plitko more, a nezgodan trenutak zabeležili su i paparaci.
Prvu pomoć zvezdi "Jadnika" pružio je suprug, koji ju je odmah odvezao do obližnje klinike. No, kako povreda nije bila ozbiljna, par se ubrzo vratio na plažu i nastavio da uživa u sunčanom danu i toplom okeanu. Iako su znali da ih fotoreporteri ne ispuštaju iz vida, nesmetano su razmenjivali nežnost, stavljajući svima do znanja da je njihova ljubav jača nego ikad.
Kada je osvojila svet ulogom simpatične Endi u hit komediji "Đavo nosi Pradu", mnogi su verovali da će En Hatavej igrati samo jedno leto. Međutim, svakim novim filmom talentovana Njujorčanka prevazilazila je sebe. U najnovijoj adaptaciji romana "Jadnici" tridesetjednogodišnja zvezda zaigrala je siromašnu Fantinu, koja je prinuđena da se prostituiše kako bi preživela. Zbog nesrećne Igoove heroine En je izgubila jedanaest kilograma i skratila kosu. No, isplatilo se jer joj je Fantina obezbedila prestižne nagrade. Glumica je priznala da je posle napornog snimanja bila i fizički i emotivno potpuno prazna, ali da je sve napore izdržala isključivo zahvaljujući suprugu, za koga se udala pretprošlog septembra.
- Bile su mi potrebne nedelje da se ponovo osetim svojom. Ranije nije bilo nikoga ko bi me dočekao kada završim snimanje i vratim se kući. Sada je Adam tu. Ima mnogo razumevanja za moj posao i pruža mi apsolutnu podršku u svemu što radim - kaže En i otkriva da je posle uspešne sezone došlo vreme da se ostvari i kao majka. O tome se dosta spekulisalo krajem godine, kada se svetom pronela vest da čeka bebu.
Informacija da je trudna slučajno je izašla iz usta njenog starijeg brata, stendap komičara, koji je u jednom od nastupa pomenuo nešto što je tabloide navelo na prerani zaključak.
- Moja sestra udala se prošle godine, a ja nikako ne mogu da dočekam da postanem ujak - rekao je Tom Hatavej. Međutim, En je demantovala navode da je u drugom stanju, ali i priznala da sa suprugom već duže radi na prinovi.
Dete je želela i sa bivšim verenikom Rafaelom Folijerijem, koji je kasnije uhapšen zbog kriminalnih radnji. Ljubav je trajala šest godina, a pričalo se da su raskinuli upravo zbog činjenice da nikako nisu uspevali da postanu roditelji.
- Posle raskida sa Rafaelom postala sam snažnija. Bilo mi je teško, ali ne žalim zbog te odluke. Nisam izgubila veru u ljubav i, eto, pojavio se Adam. Moji roditelji u braku su zajedno više od trideset pet godina, još se vole i srećni su. Volela bih da naš brak bude kao njihov i da imamo puno dece.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još