En Hatavej odložila venčanje za sledeću godinu

En Hatavej odložila venčanje za sledeću godinu

Autor: | 25/07/2012

0

Lepa glumica En Hatavej staće na "ludi kamen" sledeće godine, piše britanska štampa. Dvadesetdevetogodišnja En se verila sa svojim dečkom Adamom Šulmanom u novembru 2011. godine, nakon tri godine zabavljanja. Tokom 2012. godine bila je zauzeta snimanjem filmova ''Uspon mračnog viteza'' i ''Jadnici'' da bi planirala venčanje, ali planira da se sledeće godine pojavi pred oltarom.
- Mi ćemo se venčati najverovatnije sledeće godine. Ove godine, pored dva filma, bi venčanje bilo previše - rekla je glumica za britanski magazin "Hello".
- Još ništa nisam počela da planiram. Snimala sam "Jadnike" kada smo odlučili to da uradimo i još od tada sam veoma zauzeta, pa nisam još odlučila kakav vid ceremonije želim - dodala je ona.
Glumica je za ulogu prostitutke Fantine u filmu "Jadnici" morala da se ošiša na kratko i prema njenim rečima promena izgleda ju je više užasnula od bilo čega drugog što je uradila u svom poslu.
- Radila sam svašta zbog uloge - naučila sam da iskačem kroz prozor, promenila položaj tela, ali skraćivanje kose je najstrašnija stvar koju sam uradila - priznala je glumica.
En Hetavej se u filmu "Uspon mračnoh viteza" pojavljuje u ulozi Žene mačke i ta uloga joj je, kako je nedavno izjavila, bila ostvarenje sna.

Izvor: Mondo, Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin