Novi album "Riblje čorbe" u prodaji od 15. novembra

Novi album "Riblje čorbe" u prodaji od 15. novembra

Autor: | 01/11/2012

0

Novi studijski album „Uzbuna“ sa 12 pesama, 19. u karijeri najstarije i najuticajnije srpske rok grupe „Riblje čorbe“, neće se u četvrtak pojaviti u prodaji kako je najavljeno, jer Jugoslav Vlahović i njegov sin Jakša nisu na vreme završili omot. Ideja je bila da se na koricama diska nađe pile sa trećeg „Čorbinog“ albuma „Mrtva priroda“, ali je to sada krvoločni terminator pile ubica koje simbolizuje modernu tehnologiju protiv koje svakodnevno gubimo bitku.
- Vlahovići privode kraju dizajn omota ne samo za disk, već i za gramofonsku ploču koja će izaći za RTV Stara Pazova - kaže bas gitarista „Čorbe“ Miša Aleksić.
- Istovremeno će izaći i naš vinil singl sa pesmama „Uzbuna“ i „Užasno mi nedostaje“, živim snimkom iz „Master blaster“ studija. Uradićemo i jednu jeftiniju varijantu diska, sa kartonskim omotom, koji će se kao poklon deliti kupcima u 18 „Tajm aut“ prodavnica širom Srbije. Sve ovo biće u prodaji 15. novembra.
Mada je pre nekoliko meseci najavljeno da će „Uzbunu“ objaviti naša najstarija diskografska kuća PGP-RTS, kako saznajemo, u foto-finišu „Riblju čorbu“ je „preoteo“ drugi izdavač - „Siti rekords“.
Budući da od šou-programa koji je Aleksandar Tijanić obećao Bori Đorđeviću neće biti ništa, „Riblja čorba“ će svoj šou snimiti za „ružičastu“ televiziju.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin