Hajdi Klum priznala da uživa u novoj ljubavnoj romansi

Hajdi Klum priznala da uživa u novoj ljubavnoj romansi

Autor: | 07/11/2012

0

Gostujući u jednoj popularnoj američkoj emisiji, svetski poznata manekenka i fotomodel Hajdi Klum priznala je da uživa u vezi sa svojim dečkom Martinom Kristenom.
Planetarno popularni top model, tokom gostovanja u poznatom američkom šou voditeljke Elen Dedženeris priznala je da uživa u društvu svog bivšeg telohranitelja, a odnedavno i dečka Martina Kristena. Hajdi je tom prilikom kroz smeh otkrila i da je, nakon što je počela da se zabavlja sa Martinom, odgledala film Telohranitelj iz 1992. godine.
- Morala sam da odgledam taj film. Možda ću se sledeće godine za Noć veštica prerušiti upravo u junakinju ovog filma - kroz smeh je rekla Hajdi i dodala da je presrećna u vezi i da uživa u Martinovom društvu.
Klumova iz prethodnih veza ima četvoro dece, od kojih jedno sa multimilionerom Flavijom Briatoreom, a troje sa britanskim muzičarem Silom. Hajdi i Sil zavoleli su se dok je ona čekala prvo dete sa bivšim dečkom, ubrzo nakon toga su se venčali, bili su u braku 7 godina, da bi u aprilu ove godine podneli papire za razvod braka.

Izvor:  Svet.rs / Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti