Hajdi Klum: Martin je veoma privržen mojoj deci

Hajdi Klum: Martin je veoma privržen mojoj deci

Autor: | 11/11/2012

0


Hajdi Klum je veoma zadovoljna kako se razvijaju odnosi između njenog partnera, telohranitelja Martina Kristena, i njene dece, prenosi "Female First". Manekenka je otkrila da je Kristen veoma privržen Leni, Johanu, Henriju i Lou, sjajno se stara o njima, a mališani ga zbog toga obožavaju.
- Deca ga mnogo vole, to je jedan od razloga zašto mi je on toliko drag. Pomagao mi je protekle četiri godine, a sada brine o mojoj deci. Igra se sa njima i štiti ih, a ja mu verujem - izjavila je Hajdi za nemački časopis "Bunte".
Manekenka je priznala da je ludo zaljubeljena u Martina, ali da ne želi da njihova veza bude tema medijskih natpisa, jer njen partner ne voli tu vrstu eksponiranja.
- Da, zaljubljena sam u Martina, ne krijem to, ali on nije muškarac koji želi medijsku pažnju, on voli da ostane u pozadini. Uvek će biti ljudi koji će kritikovati vašu odeću ili frizuru, ali na kraju morate da uradite ono što vas čini srećnim. To je pravilo života - dodala je popularna manekenka.
Hajdi Klum je istakla da je sa početkom veze sa Martinom Kristenom, od septembra ove godine, njena porodica nastavila sa dotadašnjim načinom života. Osim nejgove ljubavi i brige, nisu se dogodile nikakave druge promene.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti