Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

04/05/2011

0

Folk diva Lepa Brena održaće posle 17 godina pauze dva solistička koncerta u Beogradu! Popularna pevačica odlučila se za "Arenu", a koncerte je zakazala za 20. i 21. oktobar, kada će proslaviti 51. rođendan. Iako se dugo po medijima spekulisalo da će pevačica ove godine zapevati na "Marakani", ona je odustala od nastupa na stadionu Crvene zvezde jer nije bila zadovoljna uslovima.
- Brena je želela da napravi koncert početkom juna, pošto će uskoro izaći njen novi album. Na taj način bi nove pesme bile poznate publici i ona bi u okviru svog muzičkog performansa promovisala novi CD. Čelnici Crvene zvezde bili su voljni da joj iznajme stadion i dogovore slobodne datume, ali je cena, koliko sam čuo, bila presudna da Brena odustane. Pošto planira da ozvučenje, rasveta i zvuk budu dobri, većina uloženog novca biće bazirana na ulaganje u opremu, dok joj visoka cena "Marakane" nije odgovarala - kaže za “Press” izvor blizak pevačici. On ističe da su, nakon toga, menadžeri i organizatori njenih koncerata seli da se dogovore o sledećoj soluciji, pa je većina njih podržala predlog da Brena koncerte održi na dan rođendana.
- Obzirom na to da je rođena krajem oktobra, vreme je idealno jer će se većina ljudi vratiti sa odmora, a pesme sa novog albuma će uveliko postati hitovi. Njeni saradnici su ubeđeni da će Brena brzo rasprodati karte, pa je predlog da se naprave dva uzastopna koncerta -  dodaje ovaj izvor. Brena je poslednji put u Beogradu nastupala 1994. na stadionu "Tašmajdan", a nedavno je izjavila kako se uželela publike u glavnom gradu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti