Lepa Brena: Nastup u Areni - koncert karijere

Lepa Brena: Nastup u Areni - koncert karijere

Autor: | 04/10/2011

0

Pripreme za beogradski nastup najveće muzičke zvezde bivše Jugoslavije Lepe Brene, koja će se posle 16 godina pokloniti beogradskoj publici 20. oktobra u „Areni“, traju već nekoliko meseci, a ovih dana ušle su u petu brzinu. Osim šarenolikog i bogatog repertoara, koji svakodnevno uvežbava sa bendom, Brena priprema koreografije koje će izvoditi uz novije tehno pesme.
- Jedva čekam da izađem na scenu „Arene“ i zapevam. Uživam u pripremama, jer ovo je, ipak, koncert koji će u mojoj karijeri imati specifičnu težinu. Želim da sve u vezi sa organizacijom bude završeno na vreme, kako bih mogla na miru da precrtavam dane do koncerta - kaže za „Novosti“ Lepa Brena.
Budući da je publici obećala najluđu žurku na Balkanu, sa kojom će proslaviti tri decenije uspešne karijere, Brena je angažovala tim stručnjaka koji će koncert odista učiniti spektakularnim.
Interesovanje publike za koncert je toliko da se šuška da bi Lepa Brena mogla da peva u „Areni“ čak tri večeri zaredom. Zanimljivo je to da su lože, u kojima će se naći oko 300 pripadnika estradnog, sportskog i filmskog sveta, rasprodate u rekordnom roku.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti