Rođendanski spektakl koji će se dugo pamtiti: Lepa Brena uz pesmu i suze obeležila važan dan

Rođendanski spektakl koji će se dugo pamtiti: Lepa Brena uz pesmu i suze obeležila važan dan

Autor: | 21/10/2018

0

Folk diva Lepa Brena napravila je spektakl za pamćenje, pa je na ovogodišnjem prvom koncertu u Beogradu pokazala sve ono što je spremala mesecima. Na bini se pojavila na konstrukciji u obliku zvezde, dok je publika horski sa njom pevala njene najveće hitove.

Otvorila je nastup numerom "Boliš i ne prolaziš", dok se tokom pesme "Srećna žena" spustila na scenu u pratnji deset žena, koje su bile obučene kao ona, da bi potom ponela i jarko crvenu periku.

View this post on Instagram

A post shared by lepabrenaa (@caricalepabrena) on Oct 20, 2018 at 7:44pm PDT

Nastupila je pred 20.000 ljudi, a pevala je svoje najveće hitove, dok ju je publika horski pratila u svakoj numeri. Lepa Brena nije mogla da kontroliše emocije, pa je zaplakala kad je čula da joj obožavaoci pevaju rođendansku pesmu.

Tokom izvođenja numere "Ja nemam drugi dom" cela porodica izašla je na binu i pevala sa Brenom, što je iznenadilo mnoge.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Civrić (@ivancivric) on Oct 20, 2018 at 10:52pm PDT

- Taman sam mislila da će ovo biti moj oproštajni koncert, mada sada ne znam. Znate da na sedam godina održavam koncert, videćemo za narednih sedam - izjavila je Brena.

Koncertu su prisustvovale brojne Brenine kolege i koleginice koji su joj se kasnije pridružili na rođendanskom partiju koji je organizovan nakon koncerta.

View this post on Instagram

A post shared by Goranova žena! (@dzecabg) on Oct 21, 2018 at 2:17am PDT

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images