Lepa Brena: Rano je za autobiografiju

Lepa Brena: Rano je za autobiografiju

Autor: | 05/09/2011

0



Najveća jugoslovenska muzička zvezda Lepa Brena uveliko priprema najluđu žurku na Balkanu za svoj divan dan, koja će biti upriličena 20. oktobra. Budući da je od njenog poslednjeg nastupa u Beogradu na stadionu Tašmajdan prošlo 16 godina, publika sa nestrpljenjem iščekuje da vidi šta im to priprema folk diva.
- Ne bih da otkrivam detalje, jer želim da moj koncert bude veliko iznenađenje za publiku. Obećavam da će se svi koji dođu dobro provesti i kućama vratiti s osmehom na licu. Biće to najluđa žurka na kojoj su bili. Budući da proslavljam tri decenije rada, može se reći da je „Arena“ kruna moje karijere. Nikada se nisam bavila praznim pričama, već su rezultati mog rada dovoljno govorili - kaže Lepa Brena za "Novosti".
Posle beogradskog koncerta folk zvezda planira da održi nastupe u svim većim gradovima na Balkanu, a zatim i širom Amerike.
- Shvatila sam da je prerano za moju autobiografiju, jer osećam da mogu još mnogo toga da dam u muzici. Što se tiče nastavka filma, ta priča je i dalje aktuelna, samo treba odrediti tajming realizacije. Snimanje filma je posao koji mora da se organizuje godinu dana unapred - kaže Brena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin