Transfer godine: Milan Kalinić na Prvoj!

Transfer godine: Milan Kalinić na Prvoj!

05/05/2011

0

Voditeljskom timu Prve srpske televizije prodružuje se i jedan od najpoznatijih i najomiljenijih voditelja na ovim prostorima Milan Kalinić! Imajući u vidu njegovu izuzetnu popularnost, ne samo u Srbiji već i regionu, može se slobodno reći da je njegov prelazak svakako najatraktivniji i najveći koji se dogodio u poslednjih nekoliko godina. U jeku priprema za novu sezonu, PRVA svoj tim gotovo svakodnevno osvežava najboljim profesionalnim kadrovima kako novinarskim tako i voditeljskim. Novi projekti se uveliko spremaju, a pored domaće serije u kojoj igra Milan Kalinić, za njega je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Do sada smo ga gledali u različitim formatima ali je Milanu tek Prva srpska televizija dala šansu da se pokaže punom sjaju i to u do sada neviđenom i jednistvenom "one man" šou programu.
Kreativni koncept, vrhunska produkcija i originalni sadržaj karakterisaće emisiju koja će zasigurno predstavljati još jedno iznenađenje i pravo programsko osveženje. Emisija je jedan od najvećih projekata na ovim prostorima, a pripreme su već u toku. Milanova spontanost, duhovitost i neposrednost u vođenju u potpunosti se uklopila u viziju koncepta programa koji je Prva zamislila te je na obostrano zadovoljstvo došlo do saradnje.
Povodom prelaska na PRVU i priprema za novu emisiju, Milan je izjavio:
- Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada
i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti. Mogu da kažem da mi je izuzetno drago što ću raditi sa ovim timom. Septembar je super mesec!"

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još