Milan Kalinić: Spreman za novu emisiju

Milan Kalinić: Spreman za novu emisiju

Autor: | 23/09/2011

0


Odbrojavaju se sati do početka spektakularnog i jedinstvenog šoua "Izađi na crtu", u kojem Milan Kalinić čeka hrabre izazivače, željne dobre akcije i zabave. Ovaj šou program urađen po licenci najpopularnije emisije u Nemačkoj "Schlag den Raab", u kojoj se Štefan Rab takmiči i dokazuje svoju snagu, snalažljivost i znanje.
Milan Kalinić i ekipa Prve televizije prošle nedelje bili su u poseti Štefanu i njegovom šou program, koji je upravo tada nastavio sezonu posle letnje pauze. Emisija se emituje iz najvećeg studija u Kelnu, a Kalinić kaže da je počastvovan što je bio na licu mesta i video kako to sve izgleda.

- Bilo je fenomenalno i spektakularno! Pre svega, Štefan Rab i celokupna ekipa šoua su nas dočekali kao da smo najveće svetske zvezde, izlazili su nam u susret i provodili s nama vreme i pored obaveza oko programa - ispričao je Kalinić, koji dodaje da mu je nemački kolega dao i važne savete.

- Štefan mi je pre svega poželeo uspeh sa šouom, a rekao mi je i ovo: "Imaj u vidu da se oni više plaše od tebe. Ti si ipak navikao na kamere, reflektore i publiku. To je tvoja prednost!"
Novo lice Prve televizije ističe da je bio impresioniran emisijom "Schlag den Raab", koja je u pravom smislu te reči - spektakl!
- To je izuzetno visoka produkcija, nagrada je čak 500.000 evra, a u toj tridesetoj emisiji takmičar se borio za nagradu od million i po evra. I osvojio ih je! Inače, Štefan i njegov izazivač su posle 15 igara bili izjednačeni, pa su morali da odigraju dodatnu, šesnaestu igru, a to se nikad ranije nije desilo - oduševljeno priča Milan Kalinić, koji je, i pored fascinantnog studija u Kelnu i ekskluzivnih gostiju među kojima su bili i Leni Kravic i Lena, ubeđen da će "Izađi na crtu" na Prvoj biti na istom nivou.
Popularni voditelj tvrdi isto što i prvog dana kada je najavljen ovaj šou - da je rođen spreman i da je godinama čekao ovakvu emisiju.

- Uopšte nemam tremu, verujte! Evo, baš sam se pre neki dan, onako osamio i dobro razmislio šta osećam, da li imam strah. Nemam! Jedva čekam da počne!
A počeće u 21 sat, u nedelju 25. septembra. Ko će Kaliniću izaći na crtu u prvoj epizodi pogledajte uživo na Prvoj!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin