Kejt i Vilijam kao sav normalan svet!

Kejt i Vilijam kao sav normalan svet!

Autor: | 07/05/2011

0

Iako bi na trebalo da na glavi nose krune, novopečeni mladenci Kejt i Vilijam su sasvim normalan bračni par. On ide na odgovaran posao, ona nabavlja namirnice za kuću. Brinu se o svojim porodicama i prave planove za budućnost. Jedan dan u životu Vilijama i Kejt iza medijske pompe i odgovornosti koju u javnosti nose njihova imena i titule, izgleda skoro kao dan svakog "običnog smrtnika".

Nekoliko dana nakon što se venčao s Kejt Midlton, vojvoda od Kembridža vratio se na svoje redovne zadatke kao član jedinice za spasavanje pri RAF-u u vojnoj bazi Englesi na severu Velsa. Princ Vilijam je trenutno član 22. eskadrile i na funkciji je kopilota helikoptera za spasavanje, iako je i sam uspešno završio obuku za pilota više tipova letelica. Kao što to čini svakoga dana, princ je juče ujutru krenuo u uobičajeni obilazak i učestvovao je u čak dve važne spasilačke operacije.

Kada se pojavila na parkingu lokalnog supermarketa u Velsu, gurajući kolica, obučena u teksas pantalone, baletanke, običan beli džemperić i maslinastozeleni kardigan, puštene kose i diskretno našminkana, svi prisutni su se šokirali! Kejt, vojvotkinja od Kembrižda, izjavila je nakon venčanja da će biti prava domaćica. Tako se i ponaša! U vreme dok joj je muž bio na poslu, Kejt se uputila u nabavku namirnica. Iako je od svih žena razlikuje samo mnogobrojno bezbeđenje koja je prati u stopu, ona se ponaša sasvim normalno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti