Ema Votson: Život posle "Hari Potera"

Ema Votson: Život posle "Hari Potera"

Autor: | 14/06/2011

0

Britanska glumica Ema Votson poznata širom sveta kao zvezda filmova o Hariju Poteru dala je ekskluzivan intervju za američki "Vog". Fotografije je snimio čuveni Mario Testino, a između ostalog, u intervjuu koji prati editorijal Ema otkriva kakav je život posle "Harija Potera". Pored toga, za julsko izdanje popularnog modnog magazina, Ema je donekle demistifikovala priču o napuštanju koledža "Braun" zbog maltretiranja od strane drugih studenata, koji su se, kako se pričalo, okrutno šalili na račun njene uloge Hermione.


Ema je od devojčice kroz sedam nastavaka fimova o mladom čarobnjaku izrasla u pravu mladu damu koja veoma polaže na modu i spremna je da eksperimentiše. Dvadesetjednogodišnja glumica nosi titulu mlade modne ikone, a brend "Burberry" angažovao je Emu kao svoje zaštitno lice.


- Poslednjih deset godina sam se borila za svoje obrazovanje. Napredovala sam u toj borbi. Bila sam trn u oku kuće "Warner Bros" jer sam im školovanjem kvarila rasporede snimanja. Ja sam bila ona koja je stvari otežavala. Prosto sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da se borim za sve. Moram da se krećem u pravcu kojim sve to ide i prilagodim se - rekla je Ema Votson demantujući glasine da je zbog provokacija studenata napustila koledž.
Ema je nedavno završila snimanje filma "My Week with Marilyn" i trenutno radi na filmu "The Perks of Being a Wallflower", a uskoro je očekuje i premijera poslednjeg nastavka filma o Hariju Poteru.

Foto: "Vogue"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin