Ema Votson: Novi početak

Ema Votson: Novi početak

Autor: | 28/07/2011

0

Kada je sa samo devet godina na audiciji izabrana za ulogu Hermione u filmu „Hari Poter i kamen mudrosti“, glumica Ema Votson je znala da će joj to iskustvo zauvek promeniti život, ali nije ni slutila da će ubrzo postati jedna od najpopularnijih i najplaćenijih glumica. Već 2007. njena zarada je procenjena na više od deset miliona funti, dok je prošle godine proglašena za najplaćeniju glumicu u Holivudu, jer je u 2009. zaradila više od devetnaest miliona funti. Posle dvanaest godina i osam filmova o mladom čarobnjaku, ova dvadesetjednogodišnja umetnica i njene kolege trenutno promovišu poslednji deo sage „Hari Poter i relikvije smrti 2“, a lepa Britanka spremna je za novi početak.
- Još ne želim da verujem da je došao kraj. Mnogo volim svoju ulogu Hermione uz koju sam odrasla. Ona nije samo lepo lice u filmu, već je pametna i samostalna devojka i zbog toga će mi mnogo nedostajati. Jednostavno, svih ovih godina sam volela da igram Hermionu - rekla je nedavno mlada zvezda.
Atraktivna dvadesetjednogodišnjakinja simbolično će se u septembru vratiti u Oksford, gde je sa majkom i živela kada je dobila ulogu u sagi o čarobnjaku, ali ovog puta u tom britanskom gradu će nastaviti studije glume koje je započela na „Braun univerzitetu“ u Americi. U međuvremenu, završila je snimanje filma „My Week with Marilyn“, a trenutno snima „The Perks of Being Wallflower“ od koga se mnogo očekuje, tako da ne planira da napusti svoju holivudsku karijeru.
- Mnogi misle da vodim život o kakvom svi sanjaju, ali ne znaju da sam sve postigla mukotrpnim radom. Oduvek sam se trudila da osim što radim, pohađam i redovnu školu, što često nije bilo lako. Ljudi iz produkcijska kuće „Warner Bros“ najbolje znaju koliko sam puta odlagala snimanje zbog obaveza u školi i zbog toga sam im često pravila probleme. Kada sam upisala „Braun univerzitet“, naišla sam na veliki otpor drugih studenata koji su često ismevali moj lik Hermione. To više nisam mogla da trpim i zbog toga sam odlučila da na jesen nastavim školovanje u Britaniji - rekla je Ema za američki magazin „Vog".
Votsonova je već tokom prvih tinejdžerskih dana postala i jedna od modnih ikona današnjice, pa je tako krasila naslovnice svih prestižnih svetskih modnih magazina, dok ju je kompanija „Burberry“ angažovala kao zaštitno lice. Rad na reklamnoj kampanji za taj prestižan modni brend bio je veoma značajan za ovu lepoticu, jer je tada upoznala manekena i frontmena grupe „One Night Only“ Džordža Krega, sa kojim je ubrzo otpočela i emotivnu vezu. Međutim, iako su svima delovali kao idealan par, Ema i Džordž su se razišli krajem prošle godine.
- Oboje smo veoma zaposleni i nismo mogli da nađemo vremena jedno za drugo. Kada sam prošle jeseni otišla u Ameriku da nastavim studije, našoj vezi je došao kraj jer gotovo da uopšte nismo imali prilike da se viđamo - izjavila je nedavno.
Od kada je počelo snimanje filma „The Perks of Being Wallflowers“, Emu američki mediji povezuju sa kolegom Džonom Simonom, koji takođe igra u tom ostvarenju, međutim, njih dvoje se još nisu oglasili u vezi s tim. Umesto toga, Votsonova je nedavno izjavila da ne bi volela da se zabavlja sa momkom iz iste branše.
- Ne bih volela da se zaljubim u glumca, odnosno da imam dečka koji se bavi istim poslom. Feministkinja sam i mislim da je moja generacija prevazišla maštanja o idealnim ljubavima - rekla je Ema u intervjuu za magazin „Vog“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin