Mišel Vilijams ne može da preboli smrt Hita Ledžera

Mišel Vilijams ne može da preboli smrt Hita Ledžera

Autor: | 14/09/2011

0

Glumica Mišel Vilijams našla se na naslovnici magazina “Vog” prerušena u Merilin Monro. Tridesetjednogodišnja glumica je u ekskluzivnom intervjuu izjavila da je smrt njenog verenika Hita Ledžera, koji je umro u januaru 2008. od prevelike doze lekova, ostavila trajne posledice na sve aspekte njenog zivota. Glumica priznaje da je jedan od njenih načina da se izbori sa smrću oca njene devojčice Matilde bio da se drži ljudi koje je imala oko sebe.
- Dugo nisam mogla da prestanem da dodirujem lica ljudi. Mislila sam u sebi Pogledaj se! Mrdaš! Ovde si Sve je bilo utešno i želela sam da se držim toga - objašnjava glumica.
Mišel kaže da je ta tragedija promenila njenu karijeru, kao i odnos sa ljudima i kćerkom, i dodaje da sada na život gleda iz nove perspektive i da sve oko sebe doživljava kao “nestalno”.
- Pre tri godine, činilo se da nemamo ništa, i sada se moj život, naš život nekako popravio sam od sebe. Hitova smrt je promenila način na koji doživljavam svet i kako delujem u njemu svakog dana. Promenilo je roditelja u meni. Prijatelja u meni. Promenila je vrstu posla koju zaista želim da radim. Postala je sočivo kroz koje gledam na život- pokazala mi je da je sve prolazno - izjavila je Mišel za magazin “Vog”.


Inače, Mišel Vilijams u filmu “My Week with Marilyn” igra Merilin Monro, holivudsku zvezdu čiji se život takođe završio prerano. Film govori o jednoj nedelji glumičinog života 1956, u vreme kada je snimala film “Princ i plesačica”.
Oktobarsko izdanje “Voga” biće u prodaji od 20. septembra, a film “My Week with Marilyn” u američke bioskope stiže 4. novembra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin