Novi album Nine Badrić izlazi sredinom oktobra

Novi album Nine Badrić izlazi sredinom oktobra

Autor: | 06/09/2011

0

Popularna hrvatska pevačica Nina Badrić najavila je svoj novi album koji bi trebao da se pojavi sredinom oktobra. Nina Badrić je tokom gostovanja na jednoj hrvatskoj radio stanici otkrila pojedinosti osvom novom albuma.
- Ovo će biti najviše Nina do sada. Uvek provučem sebe kroz pesme. Sviđa mi se izjava jednog mog prijatelja, koji je rekao: “Tvoj glas je tvoj otisak prsta!” Biće ovo različita ploča, a na njoj su svi oni koji su došli dobrotom i pozitivom: Ante Gelo, Denyken, Baby Dooks, D’Knock... Jako sam srećna i zadovoljna i verujem u ovaj album - rekla je Nina, a prenosi “net.hr”.
Potom se o svom pojavljivanju u septembarskom izdanju američkog magazina “Vogue” našalila rečima: “Shit happens.” U nastavku razgovora otkrila je da više voli vino malvaziju od graševine, belu od crne boje, kao i da je vođenje ljubavi “uvek bolje na finjaka nego na brzaka.”
Hrvatska pop pevačica do sada je izdala sedam studijskih albuma, a poslednji je objavila 2007. godine. Već pet godina je u skladnom je braku sa biznismenom Bernardom Krasnićem, a nedavno je otkrila kako je spremna za ulogu majke.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti