Nina Badrić: Postala sam prava domaćica

Nina Badrić: Postala sam prava domaćica

14/08/2011

0

Pop pevačica Nina Badrić (39) je po treći put u žiriju jednog muzičkog šou programa i odlučuje o sudbinama mladih i talentovanih Hrvata. Paralelno s tim i učestalim letnjim nastupima, popularna pevačica završava svoj deveti album, koji će se pojaviti na jesen. Kako najavljuje, biće to "čisti pop-album u punokrvnom značenju te reči", a novu inspiraciju otkrila je u džez muzici.
- Jedan od najvažnijih saradnika na mom novom albumu je džez gitarista Ante Gelo, koji se prvi put sa mnom pojavljuje i kao autor muzike na par pesama, uticaj džeza je neminovan. Ali uspeli smo u tim pesmama da spojimo moj stil i nešto čemu se oboje divimo - otkrila je Nina.
U svom ležernom i duhovitom stilu Nina se u razgovoru za "Studio" dotakla i privatnih tema, pa je otkrila i neke skrivene talente, poput kuvanja.
- Moram priznati da u zadnje vreme nosim titulu dobre domaćice, bar kada je reč o mišljenju mojih prijatelja. Iskreno se nadam da u toj tituli ima više istine nego prijateljskog hvalisanja. Ono u čemu najviše uživam su upravo kućne večere kada u intimi vlastitog doma okupimo svoje drage prijatelje, i uz dobro vino i večeru provedemo noć. Dakle, kuhinja je moja nova strast, ali nisam sigurna je li u pitanju talent. Možda se iduće sezone prijavim na "Masterchef". Nikad se ne zna. 
Nina je objasnila kako je uspela da spasi svoj možda najveći životni projekt - brak sa šest godina mlađim Bernardom Krasnićem (33), te koji je recept za uspešan partnerski odnos.
- Ja sam borac. U svemu. Dižem ruke tek onda kada vidim da više nema nikakve šanse. Ako smo dali sve od sebe, onda u životu možemo dalje mirni pa šta Bog da. O receptima za jela mogu pričati s vama, ali o receptima života ne bih se usudila. Malo je nezgodno kada ste javna osoba jer neke stvari nemate priliku proći ni proživeti sami. Ali, to je u redu. To sam odavno prihvatila kao deo svog posla. E sad... Prava je istina da niko ne zna šta se između dvoje ljudi događa, a ni mene to iskreno ne zanima u tuđim slučajevima. Nisam od onih koji se hrane tuđim sudbinama. Takve ljude čak i žalim. 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti