Pipa i Džejms Metjuz nisu štedeli: Gosti uživali u skupocenom šampanjcu i kavijaru

Pipa i Džejms Metjuz nisu štedeli: Gosti uživali u skupocenom šampanjcu i kavijaru

Autor: | 21/05/2017

0

 

Pipa i Džejms Metjuz nisu štedeli kada su organizovali svoju raskošnu svadbenu proslavu koja je juče održana u Engleskoj.

Svadbi je prisustvovalo na stotine gostiju, koji su se okupili na porodičnom imanju Midltonovih u Berkširu, koje je vredno šest miliona funti. Ovo venčanje mladence je koštalo čak 700 hiljada funti, u koje spada i verenički prsten od 200 hiljada funti, venčanica od 40 hiljada funti, te cipele za mladu od dve hiljade funti.

Gosti su uživali u skupocenom penušavom vinu, a jedna flaša košta 75 funti, kao i u kavijaru vrednom 40 hiljada funti. Crkvena ceremonija koštala ih je 500 funti, a a ogroman šator u kojem je svadba održana, a koji je na imanje dostavljen specijalno iz Belgije, potrošili su 100 hiljada funti.

Angažovana je ekipa od 30 kuvara, a svirao je jedan od omiljenih džez bendova mladoženje. Svadbena torta na šest spratova navodno je koštala 15 hiljada funti, a mladoženjine cipele 900 funti.

Gosti su pored u muzici i hrani mogli da uživaju i igrajući ping-pong sa Rodžerom Federerom, koji je bio među zvanicama.

Ipak, fotografije sa ovog venčanja nećete pronaći na društvenim mrežama, pošto je gostima bilo zabranjeno da koriste mobilne telefone. Mladenci su čak angažovali i ljude čiji je jedini zadatak bio da motre na goste kako bi bili sigurni da se nijedna fotografija ne pojavi na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty