Ana Nikolić: Ponovo na sceni

Ana Nikolić: Ponovo na sceni

Autor: | 12/11/2011

0

Pop pevačica Ana Nikolić započela je prošlog vikenda, posle tromesečne pauze, drugi krug koncertne turneje "Mafija kafe", spektakularnim nastupom u klubu "Ambis" u Dizeldorfu, i tako izašla iz medijske ilegale. Sudeći po reakciji publike, ali i po podatku da ima ugovorene koncerte do marta 2012, očigledno je da su je se obožavaoci uželeli. Vidno zadovoljna, verovatno i zbog srećne ljubavi u kojoj uživa, pop zvezda je prisutnima te noći pružila priliku da se, osim u njenom glasu, nauživaju i u njenom stasu. Ana je uživala koketirajući sa publikom. Uostalom, ko se i ne bi pohvalio takvom linijom, koja ne treba da čudi nimalo, ukoliko se uzme u obzir to da Ana kod mame u fintes-studiju trenira svakodnevno, ali i to da je sebi stavila veto na sve vrste alkoholnih pića.
- Povukla sam se sa scene u onom trenutku kada sam osetila izuzetnu preopterećenost, počela sam da zaboravljam u kom gradu ležem a u kom se budim. Dešavalo se da imam i po 4-5 nastupa nedeljno, a to je, zaista, preveliki napor. Budući da volim da publici uvek pružim maksimum, da ne bih dolazila na koncerte umorna i loše raspoložena, shvatila sam da je vreme da odem na odmor. Sada sam spremna i orna za rad.
Na pitanje novinara da li planira koncert u Beogradu Ana odgovara:
- Već dugo razmišljam o tome i postojale su indicije, ali, nažalost, zbog turneje nismo uspeli da se dogovorimo sa organizatorima. Koncerata će sigurno biti, samo je pitanje kad - da li na proleće, ili sledeće jeseni.
Ana je odgovorila i na pitanje šta ju je toliko razočaralo da izjavi da se nikada neće udati?
- Nisam rekla izričito 'nikada', nego da ne razmišljam i da mi udaja nije prioritet. Kad bude - biće. Perfekcionista sam i zamišljam život kao bajku, tako da polovične priče sa polusrećnim krajem ne dolaze u obzir. Ne volim čak ni da razmišljam o tome.
Ana je potom rekla da više neće da izlazi, jer voli da popije, a kada to uradi - završi u novinama ili u zatvoru.
- Odlično 'plivam', mada sam bezbroj puta platila ceh preterane iskrenosti. Dok pojedini pevači lažno kreiraju sliku o sebi, kao o bezgrešnim zvezdama koje nemaju putera na glavi, davala sam na tacni i šta treba i šta ne treba. Međutim, ima i isto toliko pozitivnih komentara koji kažu da sam jedna od retkih javnih ličnosti koja ne glumi, ne folira se već je maksimalno prirodna i neposredna. Ne volim maske. Smatram da je zapravo to daleko poštenije nego da glumim, kalkulišem i foliram se. Uostalom, moja publika to voli i veoma često mi udeljuju komplimente upravo na račun toga što sam prirodna i spontana. Ipak, prestala sam da pijem - sasvim. Ali, ne zbog novinara i naslova, već zbog sebe same.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još