Anđelina Džoli: Srećna sam što sam živa

Anđelina Džoli: Srećna sam što sam živa

Autor: | 24/11/2011

0

Oskarovka Anđelina Džoli izjavila je da je imala sreće što je ostala živa, jer je u mladosti radila "opasne" stvari, ali je dodala da je deo nje još uvek ostao "loša devojka".
- Prošla sam kroz teška i mračna vremena i preživela sam ih. Nisam umrla mlada - rekla je 36-godišnja glumica američkoj televiziji Si-Bi-Es.
- Zbog toga sam veoma srećna. Neki drugi umetnici i ljudi nisu preživeli određene stvari. Ja sam radila najopasnije i najlošije i iz mnogo razloga ne bi trebalo da budem ovde - dodala je ona.
Džolijeva, koja je trenutno u vezi sa kolegom Bredom Pitom, bila je poznata po tome što je nosila bočicu sa krvlju tadašnjeg supruga Bilija Boba Torntona i što je bila u svađi sa ocem, glumcem Džonom Vojtom koji je javno rekao da joj je potrebna pomoć.
Danas, Anđelina Džoli je majka šestoro dece, humanitarac i ambasador dobre volje za UNHCR. Ona je u intervjuu televiziji koji će biti emitovan u nedelju rekla da, iako je sada porodična žena, i dalje nije izgubila svoju oštrinu.
- Još uvek sam loša devojka. Još uvek imam tu crtu. Sada je međutim ona na svom mestu, pripada Bredu i našim avanturama - rekla je ona.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još