Emina Jahović: Volela bih da imam i kćerku

Emina Jahović: Volela bih da imam i kćerku

Autor: | 13/12/2011

0

Emina Jahović Sandal kao da nije u sedmom mesecu trudnoće. Popularna pevačica i u poodmakloj trudnoći živi na relaciji Srbija - Turska i dok iščekuje rođenje svog drugog sina, nada se da će u budućnosti postati majka i jednoj devojčici.
- Termin za porođaj mi je 5. marta, ali moram ranije da se porodim zbog prvog carskog reza, tako da će se beba roditi krajem februara - kaže Emina, koja se u nedelju veče na Belom dvoru okitila laskavim priznanjem "Hello!"Ličnost 2011. godine.
Kako kaže, trudnoća joj ne pada nimalo teško, iako je beba koju nosi malo nemirnija od prvog sina.
- Nemam problema u trudnoći, ja sam tip koji toliko duboko spava da ništa ne može da me probudi. Doduše, ovaj drugi sin mi je malo nemirniji u stomaku od prvog, ali mislim da će biti mirniji kad izađe. Jer je Jaman sada užasno nemiran. Ako mlađi sin bude nemirniji od prvog, ne znam kako ću da izdržim - našalila se popularna pevačica koja se 2008. godine udala za tursku zvezdu Mustafu Sandala.
Iako kaže da je priželjkivala još jednog sina, jer veoma voli mušku decu, Emina se nada da će sledeći put postati mama jedne devojčice:
- Stvarno mnogo volim mušku decu. U stvari, ja volim svu decu, samo da su živa i zdrava, ali nekako znam sa dečacima. Muž zna da mi kaže ponekad: “Jao, kako se ti lepo igraš sa njim...”, tako da mi Bog daje onako kako želim i ja sam presrećna zbog toga. Naravno, volela bih da imam i devojčicu, da mogu da je sređujem i oblačim, ali ima vremena za treće dete - nada se Emina.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još