Razvodi koji su obeležili 2011. godinu

Razvodi koji su obeležili 2011. godinu

Autor: | 31/12/2011

0

Domaća i svetska javnost je pored lepih i romantičnih venčanja ove godine pratila i nekoliko razlaza poznatih parova. Na domaćoj javnoj sceni svoje  brakove okončale su Ivana Stamenković, Nataša Vukoje i Katarina Šišmanović, kao i pevač Marko Bulat. Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović rastali su se početkom 2011. godine,  a pevačica o razvodu braka sada kaže:
- Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju večno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dete.

Nekoliko meseci kasnije, Natašina koleginica Goca Tržan objavila je da se razvodi od supruga Ivana Marinkovića, a ekskluzivne ispovesti pop pevačica i njihovih bivših muževa mogli ste da pročitate u magazinu Hello!.

Latino diva Dženifer Lopez i Mark Entoni u julu mesecu šokirali su svet objavom da se rastaju. Partneri koji su tokom sedmogodišnjeg braka dobili blizanace Emu i Maksa, naveli su u svom saopštenju da se razvode zbog nepomirljivih razlika, ali da će u budućnosti negovati prijateljski i poslovni odnos.

Nakon samo 72 dana braka u oktobru su se razveli rijaliti zvezda Kim Kardašijan i košarkaš Kris Hemfriz. Samo mesec dana kasnije, tačno na šestu godišnjicu braka, glumica Demi Mur objavila je da se razvodi od Eštona Kučera.

- Sa velikom tugom u srcu okončavam brak dug šest godina. Kao žena, majka i supruga moram da cenim određene vrednosti, i u tom duhu odlučila sam da nastavim dalje. Ovo je teško vreme za moju porodicu, i tražim saosećanje koje biste dali bilo kome ko prolazi kroz ovakvu situaciju - navela je Demi u saopštenju za javnost, koja je naslućivala krah braka poznatog para, nakon što su se u medijima pojavile priče o glumčevom raskalašnom životu i preljubi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još