Demi Mur: Porodični problemi

Demi Mur: Porodični problemi

Autor: | 18/07/2012

0

Demi Mur doživljava dramu za dramom od momenta kada se razvela od Eštona Kučera, a poslednja u nizu je svađa sa kćerkama, koje sa njom više ni ne razgovaraju.
Nakon što su Rumer, Skaut i Talula, kćerke Demi Mur i Brusa Villisa, prekinule svaki kontakt s majkom, priča dobija još dramataičniji epilog: Devojke žele zvaničnu, sudsku zabranu prilaska.
Situacija između Demi i njenih ćerki se, prema rečima ljudi bliskih glumici, pogoršava Deminim stalnim insistiranjem da stupi u kontakt sa njima, a one ne žele ni da je vide ni da je čuju.
- Rumer, Skaut i Talula ozbiljno razmišljaju da zatraže zvaničnu zabranu prilaska kako bi sprečili Demi da ih kontaktira. One su jasno stavile do znanja pre nekoliko nedelje kako ne žele da imaju bilo kakav kontakt s njom trenutno, ali ona to ne poštuje. Demi ih svakodnevno zove i previše puta, šalje im mejlove i poruke, i devojkama je prekipelo - otkrio je porodični prijatelj.
Buran razvod od Eštona Kučera, depresija, anoreksija i zloupotreba medikamenata nakon koje je završila na klinici za odvikavanje, stvari su koje ćerke ne mogu da oproste Demi.
Glumica teško podnosi sve što joj se dešava i život joj se pretvorio u pakao, piše američka štampa.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin