Demi Mur i Ešton Kučer: Razvod na sudu sve izvesniji

Demi Mur i Ešton Kučer: Razvod na sudu sve izvesniji

Autor: | 07/03/2013

0

Nakon što su mesecima pokušali da se dogovore i da postignu sporazumni razvod, nekadašnji bračni par Ešton Kučer i Demi Mur sve su bliže tome da se njihov brak okonča sudskim putem. Glumački par, koji se venčao 2006, a rastavio 2011. godine, po svemu sudeći očekuje duga i veoma skupa brakorazvodna parnica, koja bi mogla da ih košta i do 190 miliona funti. Izvori tvrde da je glumica konačno spremna da stavi tačku na ovaj brak, te je i ona uzvratila papirima za razvod, tri meseca od kada je Ešton sudu podneo svoje papire, i 16 meseci od kada su potvrdili da su rastavljeni. Izvori tvrde da je Demi (51) pokušala da se dogovori sa Eštonom oko podele imovine, ali da je glumac konstano odbijao svaku njenu ponudu.
- Ešton je zaradio mnogo novca nakon što se oženio sa Demi, mnogo više nego što je ona zaradila, ali uprkos tome što je postao poznat zahvaljujući njoj, on misli da joj ne duguje toliko - rekao je izvor i dodao da je Demi "prekipelo".
-Demi je definitivno spremna da nastavi dalje. Nada se da će advokati uspeti da se dogovore ovog proleća, u suprotnom će ceo slučaj završiti na sudu - kažu izvori i tvrde da je glumica, koja je preživela nervni slom i završila na rehabilitaciji, sada zdrava i srećna.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti