Ana Nikolić se ipak razvodi: Rastin tajni stan na Vračaru je bio kap koja je prelila čašu?

Ana Nikolić se ipak razvodi: Rastin tajni stan na Vračaru je bio kap koja je prelila čašu?

Autor: | 12/11/2018

0

Do pomirenja između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ipak nije došlo, a dramatičan susret desio se prošle nedelje u advokatskoj kancelariji Borivoja Borovića, njenog pravnog zastupnika.

Ipak, bivši supružnici na kraju su uspeli da se dogovore oko najvažnijih stvari, a to su dete i razvod.

- Ana i Stefan pokrenuli su letos postupak za sporazumni razvod braka, ali to su nakon nekoliko dana stopirali. Sada su rešili da parnicu opet pokrenu budući da njihov zajednički život već mesecima ne funkcioniše kako treba - kaže izvor za Svet, i dodaje da je dobro to što su konačno seli i oči u oči razgovarali o svemu umesto da, kao do sada, jedno drugom prenose poruke preko dadilje i Aninog brata.

- Uspeli su da se dogovore oko sporazumnog razvoda, s tim da će Ani pripasti puno starateljstvo nad maloletnom ćerkicom Tarom - kaže izvor, i dodaje:

- Iako se spekulisalo da će podela imovine biti problem, oni su se dogovorili da kuća koju su zajedno izgradili pripadne Tari kada poraste. Ana nije želela ništa od Rastinog novca već samo alimentaciju. Ona nije želela da licitira oko iznosa već je prepustila Rasti da odluči koliko novca želi da da. Kada je on izašao sa predlogom od 2.000 evra mesečno, Ana se nije bunila. Jedini Rastin uslov bio je da viđa ćerkicu Taru kada god poželi i Ana se ni tome nije protivila jer zna koliko dete obožava oca i obrnuto. Oboma im je najvažnije da Tara što bezbolnije prođe kroz ovo i da dobije punu ljubav i pažnju oba roditelja.

 

Inače, Rasta se iselio iz Aninog stana na Voždovcu i sada živi momačkim životom u svom stanu na Vračaru, za koji je pevačica tek u septembru saznala da postoji. To je bio još jedan od razloga njihove svađe.

Upućeni tvrde da Rasta nikako nije mogao da se nosi sa tim što su stalno bili na meti paparaca iako ga je Ana maksimalno podržavala u karijeri, a svoj posao zanemarila. Kako bi skrenula misli od silnih problema, Ana je prihvatila ideju o rijalitiju, ali neizvesno je koja će televizija stati iza nje budući da traži čak 300.000 evra.

- Ana mnogo radi na sebi, počela je da vežba, a i ishranu je korigovala u potpunosti. Još uvek nije krenula da snima pesme, ali i to je u planu. Njoj je bitno da finansijski ne zavisi od Raste već da sama zarađuje novac, u čemu će joj pomoći brat Marko, koji je i dalje Rastin menadžer jer mu je unapred zakazao nastupe za narednu godinu, pa saradnju ne žele da prekidaju - kaže izvor.

Foto Instagram
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images