Za perfektan izgled: Šminker Megan Markl vam otkriva njene tajne mejkap trikove

Za perfektan izgled: Šminker Megan Markl vam otkriva njene tajne mejkap trikove

Autor: | 07/03/2020

0

 

Megan Mark neguje prirodan izgled

Nekadašnja glumica Megan Markl je jedna od onih žena koje imaju toliko jaku harizmu da moraju da budu primećene u svakoj situaciji. Kada se  u maju 2018. godine udala za britanskog princa Harija, posle čega su postali poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, niko nije ni slutio koliko će ona postati popularna. Kopirao se njen originalni stil koji je odvažniji od onog koji imaju ostale članice kraljevskih porodica, a zbog nje je ponovo postao aktuelan i prirodan mejkap izgled.

Megan neguje prirodan izgled i jaku šminku zaobilazi u širokom luku, čak je i na svom venčanju bila toliko diskretno našminkana da su se mnogi iznenadili. Njen šminker Danijel Marin otkriva svoje trikove koje vredi isprobati.

Birajte "lakše" pudere

Sigurno se i vama dogodilo da posle nekoliko sati pod puderom primetite da vam lice ne izgleda tako blistavo, kao kad ste ga tek naneli na lice. Za dugotrajni mejkap  Danijel kombinuje hidratne kreme i pudere na bazi vode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Dec 10, 2018 at 4:43am PST

Nedostatke prikrijte prajmerom

Umesto da na akne, mitisere i bore nanosite tone pudera, Marin predlaže da pokušate sa prajmerom.

-Bubuljice prvo namažem gelom koji sadrži kortizol, ostavim par minuta da se osuši o onda nanesem malu količnu prajmera, Nakon toga stavljam korektor i puder- kaže on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on Mar 1, 2020 at 9:49am PST

 Uposlite prste

Danas ima puno alata za nanošenje pudera ali poznati šminker veruje da je puder najbolje naneti prstima -Ako mejkap nanosite prstima  koža će izgledati sjajno i sveže -zaključuje.

Zaboravite na hajlajter

Po Martinovom mišljenju hajlajter nije neophodan za zdravi sjaj kože. -Izbegavam  da nanosim puno svetlucavih čestica jer na licu izgledaju previše metalik. Umesto toga koristim balzam ili serum, a nanosim ih na istaknute tačke na licu, otkrio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Mar 30, 2019 at 8:25am PDT

 Kombinujte kremu i korektor za najprirodniji efekt

Ako želite da izgledate kao da nemate šminku na licu to ćete postići jednim odličnim trikom. Pomešajte hidratnu kremu sa korektorom i nanesite na lice kao što boste naneli puder. Tako ćete postići no make-up make-up look

Bivša glumica ima novi plan

Megan Markl i princ Hari od kako su odlučili da napuste britansku kraljevsku porodicu, ne skidaju osmehe sa svojih lica, a sada vojvotkinja od Saseksa ima novi plan

Iako je javnost navikla da bračni par viđa uvek zajedno, Megan ima plan da na predstojećoj Met Gali dođe sama, bez Harija.

Vojvotkinja od Saseksa će se 4. maja na prestižnom događaju, gde se okuplja krem Holivuda, pojaviti bez supruga, ali u pratnjii urednika britanskog magazina “Vogue” Edvardom Eninfulom.

Mudra Megan Markl: Zašto vojvotkinja često nosi nisku “neurednu” punđu?

Megan Markl

To bi trebalo da bude njeno prvo pojavljivanje nakon što 31. marta i zvanično odstupi od svih kraljevskih dužnosti.

– Met Gala jasno određuje ko je ko u šoubiznisu. Naravno da je Megan jedno od imena na vrhu liste – rekao je izvor za britanski “The Sun” i dodao:

– Edvard i njegov tim uzbuđeni su što će baš vojvotkinja od Saseksa ići sa njima. Iako se iskreno vole, Megan želi da povremeno izađe i bez Harija, naročito jer želi da ponovo izradi svoje ime u Holivudu.

Met Gala je godišnja humanitarna zabava u njujorškom “Metropolitan Museum of Art”, a pojavljivanje na njoj je stvar prestiža. Ulaznice se skupo plaćaju, ali na Met Galu ne može doći nito ko ne dobije pozivnicu urednice američkog magazina “Vogue” Ane Vintur.

Izvor je otkrio za ovaj medij da se Megan odlučila za “glamurozni androgeni” izgled. To će ujedno i biti tema ovogodišnje Met Gale. Naime, raskošna zabava ove je godine biće inspirisana “Orlandom” Virdžinije Vulf.

Bakingemska palata još uvek nije komentarisala ove navode. Samim tim, još uvek nema ni zvanične potvrde da će Megan crvenim tepihom po prvi put prošetati bez Harija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti