Top 5 frizura koje sjajno izgledaju i na neopranoj kosi

Top 5 frizura koje sjajno izgledaju i na neopranoj kosi

Autor: | 08/03/2020

0

 Ne morate imati modernu i sređenu frizuru samo ako posetite frizerski salon, jednostavnim trikovima u svom domu budite sami svoj majstor i napravite sjajne frizure, čak i na neopranoj kosi

Sigurno ste čuli neku svoju pruajteljicu koja sa ponosom ističe da frizera posećuje samo nedeljom, opere kosu, ifenira se i mirna je punih sedam dana. Zavidite joj sigurno, a kako i ne bi.

Duga kosa i pranje iste, za mnoge pripadnice lepšeg pola prava je muka. Još ako se vlasi brzo maste, mnoge žene odustaju od dužine i drastično skraćuju svoju kosu.

Svakako da se na ženi podrazumeva da joj je kosa uvek čista, ali nekad zbog nedostatka vremena, a nekad volje, moramo izaći iz kuće neoprane kose. Za većinu to je onaj čuveni "treći dan", kada često posežemo sa šamponom za suvo pranje. Ali, ako baš toga dana želite da izgledate lepo i moderno, ne očajavajte.

Evo nekoliko sjajnih frizura koje će učiniti da vaša kosa, uprkos tome što nije tog jutra oprana, izgleda uredno i lepo.

Turban

Sveže obmotano umesto svježe oprano: masna kosa nestane u tren oka ispod lepe marame. Osim toga, "turbani“ su sada u trendu. Sve u svemu savršeno ako ti se nije dalo da opereš kosu.

Eva Mendez više ne izgleda ovako, duga kosa i prelepe lokne su prošlost (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Modest Fashion by Berrybenka (@berrybenkamodest) дана 5. Мар 2020. у 2:50 PST

Visoka punđa

Takozvani "top knot“ odlično je rešenje za neopranu kosu. A do ove firzure možete doći u samo nekoliko koraka.

Sakupite kosu na vrhu glave i zavežite je u punđu. Savet: nemojte pustiti da pada puno kose, piše miss7.24sata.hr.

Lažni "undercut“

Ako je samo površinski deo kose masan, onda promena sa strane može napraviti čuda. Ako obično nosite razdeljak na desnoj strani, onda je prebacite levo – i obrnuto. Za "fake-undecat“ efekt a la Kara Delevinj počnite da pletete plesti pletenicu od razdeljka prema nazad. Nakon pletenja je dobro učvrstite i frizura je gotova.

Riblja kost

Bez obzira koliko imate godina, riblja kost uvek je pravi izbor. Pletite je uvek od vrha glave, a pre toga nanesite na gornji deo kose lak. Ovo je veoma važno, jer će se tako sakriti masni koren kose.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели eva pautov (@okevaaa) дана 6. Мар 2020. у 7:15 PST

Zalizana kosa

Ono što se inače skriva – sada se naglašava!

Napravite razdeljak na sredini, pročešljajte kosu s gelom, a zatim je pritisnite uz glavu. Oprez: za taj izgled potrebna je i čista koža lica. Dakle, nabolje je upotrebiti primer ili lagani make up.

Konjski rep

Uvek moderan, a efektan. Odlično se uklapa u skoro svaku odevnu kombinaciju, deluje prefinjeno, a opet moderno i što je najvažnije neće otkriti da kosa nije neoprana.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još