Marija Egelja: Žena i u vanrednom stanju treba da bude izvanredna

Marija Egelja: Žena i u vanrednom stanju treba da bude izvanredna

Autor: | 07/05/2020

0

Atraktivnoj voditeljki vremenske prognoze i jednom od zaštitnih lica Televizije Pink Mariji Egelji jako je važno da bude uredna i negovana. Zato ni tokom vanrednog stanja nije odstupala od svoje bjuti rutine, posebno jer je, kako kaže, imala više vremena za sebe.

Marija Egelja u proteklom periodu imala više vremena da se posveti sebi

– Smatram da žena i u vanrednom stanju treba da bude izvanredna. Moramo uvek biti negovane i uredne, posebno sada kada imamo više vremena za to. Ja sam ovih dana sama svoj majstor – objasnila je voditeljka u razgovoru za Blic, kojoj je u proteklom periodu omiljeno prevozno sredstvo bio bicikl.

– Obožavam da vozim bicikl, pa sam shvatila da je brže i lakše, a meni i mnogo lepše, da u nabavku idem biciklom. I komšijama se svidela moja aktivnost, pa sam malo po malo donosila i njima namirnice, tako da sam spojila lepo i korisno. Imam narudžbine i na Instagramu, javljaju se iz raznih krajeva Srbije. Drago mi je ako sam motivisala još nekog da pomogne na ovaj način – rekla je Marija.

Marija Egelja: Prava žena zna da zavede muškarca i zakopčana do grla

Za voditeljku Televizije Pink stil je nerazdvojni segment kulture odevanja, prve lekcije o eleganciji je dobila od mame, a koliko su joj moda i kultura odevanja važni govorila je za magazin Glorija.

– Veoma. U današnje vreme moda je bitna ne samo ženama već i muškarcima. Najvažnije je kako se oseća osoba koja nosi određenu modnu kombinaciju. Svaka žena treba da zna šta je za nju primereno da obuče.

Pročitajte: Marija Egelja i Zorannah u istoj haljini, kojoj bolje pristaje? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija.egelja on May 1, 2020 at 10:47am PDT

U čemu se najprijatnije osećate?

– Volim udobnu obuću, bilo da su u pitanju patike, čizme ili bajkerke. Uz ravnu obuću obično se opredeljujem za majicu i farmerke. Nosim svedene, opuštene modne kombinacije u kojima mogu da šetam, da se odmaram. Bitno mi je samo da me ništa ne steže, da je komforno i lagodno.

Šta za vas predstavlja vrhunac elegancije?

– Dobro ukrojen sako. Žena ne mora da obuče kratku seksi haljinu kako bi zračila, može da bude privlačna i u kostimu. Prava žena bi trebalo da zna da zavede muškarca zakopčana do grla.

Pročitajte: Marija Egelja o životu sa dečkom trenerom- Kaže mi da zelenilo opušta, pa kod kuće stalno gledamo fudbal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija.egelja on Feb 29, 2020 at 9:25am PST

Može li da se zavodi i odećom?

– Verujem da ona može samo da pomogne, ali cilj nikako ne sme biti da se ima što manje odeće na sebi. Iskreno, više volim da obučem dobro skrojeno odelo ili zvoncare, rolku i sako, nego neku usku i kratku haljinu.

Šta nikad ne biste obukli?

– Fluorescentne, drečave jakne, ma koliko da su moderne. Uglavnom nosim ono što mi lepo stoji, u čemu se dobro osećam.

Pratite li trendove?

– Da, ali ne po svaku cenu. Trudim se da svake sezone, koja donosi sa sobom nove komade i boje, odaberem samo ono što meni odgovara i što mi se sviđa. Uvek mi je mnogo važnije kako mi nešto stoji, a ne koliko je to moderno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija.egelja on Jan 20, 2020 at 10:45am PST


Koje svoje modne kombinacije biste najradije zaboravili?

– Nisam imala drastične promašaje. Ali, kad smo mlađi, u tinejdžerskim danima, oblačimo se drugačije nego kasnije, kad malo sazrimo, odrastemo i kad nam se stil formira. Verovatno je bilo promašaja, ali nemam toliko loša iskustva koja bih po svaku cenu da zaboravim.

Ko je najviše uticao na vaš modni ukus?

– Mama me je odmalena oblačila u košuljice, sakoe, lakovane cipele. U detinjstvu sam stekla sklonost ka eleganciji. Zahvaljujući poslu kojim se bavim od svakog stiliste sam ponešto “kupila”. Stil odevanja sam formirala prateći modne magazine i posmatrajući žene koje se lepo oblače. Uvek želim da nešto dobro primenim i na sebi.

Pročitajte: Marija Egelja- Ljubav, razumevanje i poštovanje su ključni za opstanak veze

Kako sarađujete sa stilistima, da li vam ponekad odaberu nešto što vam se ne dopada?

– Bilo je i takvih situacija, i koliko god da oni žele da upravo to odenem, ipak oblačim samo ono što mi se sviđa. Stilisti sa moje televizije već znaju šta volim i šta mi dobro stoji pa nemamo nesporazuma.

Šta svaka žena mora da ima u svom garderoberu?

– Mislim da su neophodni dobro ukrojeno odelo, rolka, jedna mini i jedna maksi haljina. Ipak, šta god da žena obuče, najvažnije je da ima harizmu, jer bez nje nijedna kombinacija ne može da izgleda odlično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija.egelja on Jul 6, 2019 at 11:24am PDT


Kupujete li stihijski ili planski?

– Bitne odevne predmete ne kupujem stihijski, dobro promislim i isplaniram šta ću, s obzirom na to da se za njih izdavaja veća suma novca. To detaljno osmislim, dok ove druge delove garderobe, pantalone, majice, džempere, mogu da uzmem i spontano, neplanski. Ali nastojim da budem razumna, mada mi ne polazi uvek za rukom.

Šta radite sa stvarima koje više ne nosite?

– Sve stvari nosim. Ono što je malo starije samo po kući, novije za izlaske. Garderobu koju baš nikad ne obučem dam drugaricama ili poklonim mlađoj sestri.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Ata/Instagram