Marija Egelja: Ljubav, razumevanje i poštovanje su ključni za opstanak veze

Marija Egelja: Ljubav, razumevanje i poštovanje su ključni za opstanak veze

Autor: | 20/04/2019

0

Kada se bivši fudbaler Ljubiša Ranković u junu prošle godine odselio u Abu Dabi, gde je trener u klubu Al Džafra, svi su mislili da je njegova ljubav sa 16 godina mlađom voditeljkom Marijom Egeljom na ispitu.

Da to nije tako, govori činjenica da se atraktivna crnka nedavno vratila iz posete jačoj polovini, a za “Blic” Marija Egelja otkriva kako održavaju vezu na daljinu.

View this post on Instagram

A post shared by @marija.egelja on May 31, 2018 at 11:07am PDT


- Smatram da su razumevanje i poštovanje, naravno pored velike ljubavi, ključne stvari za opstanak veze. Negovanje odnosa mora postojati s obe strane, kao i posvećenost, to održava bliskost uprkos razdaljini. Kilometri nisu prepreka kada sve to postoji, pored napredne tehnologije i aviona koji olakšavaju sve - kroz osmeh kaže Marija tek što se vratila iz Abu Dabija, koji je u međuvremenu jako zavolela.


- Obožavam Abu Dabi, kao i svaki put, provela sam se sjajno. Uživanje u letu, suncu, moru, nešto je što svi verovatno najviše volimo, tako da sam se odmorila. Volim i duge šetnje po gradu, sada tamo još uvek nije pretoplo, pa je bilo prijatno pešačiti pored mora i velikih parkova koji krase Abu Dabi - otkriva Marija, koju zbog ovog putovanja neko vreme nismo gledali kao voditeljku vremenske prognoze na „Pinku“.

Ona ističe da Srbiju i Beograd voli iznad svega, ali da joj i život u Abu Dabiju prija, te da se i tamo oseća kao da je kod kuće.

- Uživam u pešačenju, plivanju, čitanju na plaži, obilasku molova i divnih restorana. To su aktivnosti koje su mi tamo svakodnevne. Volim sve u tom gradu, već imam mesta koja su mi omiljena. Ni u jednom gradu, naravno, nije kao kod kuće, ali mogu reći da mi vrlo prija Abu Dabi i da mi je sada jedan od omiljenih.

View this post on Instagram

A post shared by @marija.egelja on Aug 27, 2018 at 9:36am PDT


Da je to zaista tako, govore fotografije koje je Marija kačila na društvene mreže, a koje govore više od hiljadu reči kako se tamo provodila. S druge strane, svi su hvalili njenu figuru koju je ponosno pokazala u bikiniju. Ona za “Blic” otriva tajnu njenog izgleda.

- Nikada nisam držala dijetu, volim sve da jedem, ali se trudim da bude umereno sa što manje nezdrave hrane, dosta zasluga ima i genetika. Odmalena sam se bavila sportom, folklor sam igrala 15 godina, dosta pešačim, tako da su i to stvari koje utiču na izgled. Merim se vrlo često pa mi se ne dešava da se ugojim ili smršam više od 2-3 kilograma, a ključno je da se dobro osećate u svojoj koži i onda će se to odraziti i na energiju kojom zračite - iskrena je voditeljka, a više njenih slika pogledajte u galeriji.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram
Tagovi: marija egelja

Pročitajte još