Tajna zdrave kose Megan Markl

Tajna zdrave kose Megan Markl

Autor: | 06/09/2020

0

Svako pojavljivanje vojvotkinje od Saseksa privuče veliku pažnju i iako se mnogo govori o njenom stilu, kosa Megan Markl je njen skriveni adut. Poslednjih nekoliko pojavljivanja, njena duga i sjajna kosa privukla je veliku pažnju, a mnogi se pitaju koja je tajna savršeno negovane kose Megan Markl.

Frizer, Džordž Nortvud, koji već godinama sarađuje sa vojvotkinjom od Saseksa otkrio je nekoliko tajni savršene kose Megan Markl.

Pročitajte: Megan Markl diktira trendove – ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Aug 16, 2020 at 11:55am PDT


- Mnogi misle da Megan ima umetke u kosi, ali tokom dve godine saradnje, nikada joj nismo stavili nadogradnju. Sve je to njena, zdrava i bujna kosa. - rekao je Džordž.

Tom prilikom on se osvrnuo i na promenu frizure, koju je megan napravila tokom karantina.

- Duga, prava kosa označava veliku životnu promenu i snagu. Ova nova frizura označava novo poglavlje za nju, bez strogih protokola i pravila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jul 14, 2020 at 2:36pm PDT

Iako sada bira dugu ravnu kosu, Megan Markl je u nekoliko intervjua otkrila da ona ima bujnu, prirodnu kovrdžavu kosu, kojoj je potrebna stilizacija.

Kao uspešna glumica, Megan je imala i sada već ugašen blog "Tig" na kome je pisala o svojim omiljenim načinima nege i svojim rutinama. Tada je otkrila da je u njenoj negi kose veoma važna temeljna hidratacija, koja hrani krajeve i čini da kosa izgleda zdravo, sjajno i meko na dodir.

Jedna od tajni zdrave kose Megan Markl je i činjenica da se nije previše farbala, već je svoju boju nijansirala nešto svetlijim pramenovima i većinu svog života bila je brineta. Upravo zbog toga njena kosa je savršeno zdrava.

Pročitajte: Megan Markl preti zatvor, ali ona ne odustaje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Oct 28, 2019 at 7:31am PDT


Tokom svog života, Megan je uvek imala dugu kosu, a jedina promena predstavljaju kraće kose šiške, koje uokviruju njeno lice.

Omiljena frizura Megan Markl su neuredne, a sofisticirane punđe, koje se savršeno slažu uz njen ležerni, a opet klasičan i elegantan stil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još