Megan Markl preti zatvor, ali ona ne odustaje

Megan Markl preti zatvor, ali ona ne odustaje

Autor: | 25/08/2020

0

Megan Markl ‒ zatvor ili sloboda? 

Prelepa vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, Megan Markl, mogla bi da se nađe u velikom problemu ukoliko ne odustane od svog velikog plana. Revoltirana svim onim što se dešava u Americi i ogromnim rasizmom koji eskalira poslednih meseci, Megan ozbiljno razmišlja o ozbiljnom koraku. Kako piše strana štampa ona želi da se priključi protestima „Black Lives Matters“ koji traju izvesno vreme.

Pre samo nekoliko dana u medijima se pojavila vest da je Megan već uveliko deo pokreta i da je imala probleme sa policijom. Sve ovo veoma je uznemirilo njenog supruga, kao i čitavu kraljevsku porodicu u Engleskoj. Srećom, informacije su bile lažne. Uprkos tome što je videla da je briga njenih najmilijih ogromna, Megan je na korak od priključivanja pokretu i borbi za prava ugnjetavanih i ponižavanih.

Pročitajte: Megan Markl prolazi kroz pakao - Posle Harijeve izdaje, mora da plati i basnoslovnu sumu novca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@thesussextea је поделио/ла објаву дана 24. Авг 2020. у 11:22 PDT

Megan Markl zatvor ne shvata kao pretnju

Svesna da ulazi u nešto što može da je košta mirnog života i da dolazi u sukob sa zakonom, Megan ne predstavlja problem niti pretnju.

‒ Spremna je da učestvuje u protestima i rizikuje da bude uhapšena. Takođe, svesna je da kraljica Elizabeta, princ Čarls i Vilijam nisu srećni sa njenim planom i izborom. Megan iskreno navodi da joj nije jasno zašto je kraljevska porodica u tome ne bi podržala, s obzirom na to da je reč o pomaganju socijalno ugroženim ljudima ‒ ispričao je za tabloid „New Idea“ anoniman izvor upoznat sa situacijom.

Da li će kraljevska porodica ostvariti svoj plan i doputovati kod Harija i Megan u njihov novi dom u Los Anđelesu, ili će odložiti posetu, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno ‒ na odluke Megan Markl slabo ko od njih će moći da utiče.

Pročitajte: Megan Markl progovorila o “zabranjenim” temama – Šta će na to reći kraljica?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti