Megan Markl diktira trendove - ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

Megan Markl diktira trendove - ovog leta bira stil koji ćete obožavati (foto)

Autor: | 26/08/2020

0

Vojvotkinja od Saseksa plenila je tokom svog poslednjeg javnog pojavljivanja. Stil Megan Markl još jednom se pokazao nepogrešivim, kada se u boho izdanju pojavila na gostovanju kod čuvene feministkinje i aktivistkinje Glorije Steinem.

Za ovo gostovanje Megan je odabrala široke bele pantalone dubokog struka, koje je ukombinovala sa jednostavnom belom majicom. Boho "outfit" podigla je slamenim šeširom, kao i crnim sandralama na pertlanje, koje su ovog leta apsolutni modni hit.

Pročitajte: Megan Markl preti zatvor, ali ona ne odustaje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dress Like a Duchess (@dresslikeaduchess) on Aug 25, 2020 at 1:40pm PDT


Vojvotkinja od Saseksa raspustila je bujnu kosu i blistal je dok je sa Glorijom govorila o temama, o kojima u poslednje vreme i javno iznosi svoje stavove.

Stil Megan Markl odiše jednostavnošću i elegancijom, ipak nekadašnja glumica pomno prati modne trendove. To je pokazala ne samo savršeno osmišljenim kombinacijama, već i izborom modnih detalja.

Ipak, posebnu pažnju privukla je činjenica da se Megan sve češće pojavljuje u beloj odeći, a bela je sudeći prema trendseterkama omiljena boja sezone.

Nedavno je Megan ponela romantičnu belu haljinu od pamučne čipke, koja je savršeno pristajala njenom tamnom tenu.

Pročitajte: Kejt Midlton u suzama zbog Megan Markl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Aug 16, 2020 at 11:55am PDT


Vojvotkinja od Saseksa neguje stil koji je na granici klasične elegancije i ležernog dnevnog odevanja. Ipak, ona savršeno uklapa ova dva, potpuno različita stila, kako bi u svakoj prilici izgledala perfektno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti