Tajna savršenih kovrdža Jelene iz Zane: Kod kuće pravi masku od 3 prirodna sastojka, nemirnim loknama došao je kraj

Tajna savršenih kovrdža Jelene iz Zane: Kod kuće pravi masku od 3 prirodna sastojka, nemirnim loknama došao je kraj

Autor: | 20/08/2023

0

Jelena iz Zane otkrila tajnu savršenih kovrdža

Jelena Živanović, pevačica grupe “Zana”, duže od tri decenije ne odriče se prepoznatljivog i autentičnog izgleda, a da su godine samo broj odavno je dokazala besprekornim izgledom.

Boško Karanović

 
 

Jelena je jednom prilikom ispričala da strogo vodi računa o ishrani, kao i da trenira šest puta nedeljno, a pored toga u emisiji “Praktična žena” pokazala je i kako pravi prirodnu masku za kosu od samo tri sastojka, idealnu za nemirne kovrdže, koju mogu da koriste i dame ravne kose.

Pročitajte: Neobični doručak iz kuhinje Jelene Zane - Lako se pravi, zdrav je i veoma ukusan

- Prvo operem kosu, zatim je polijem pivom koje sam prethodno ostavila otvoreno da odstoji. U posudi pomešam dva decilitra vode sa tri ravne kašike lanenog semena, pola kašike ovsenih pahuljica i jednom kašikom belog sleza. Sve sastojke dobro sjedinim, smesu stavim da provri, pa je procedim uz pomoć najlon čarape i masku sipam u staklenu teglu.

Boško Karanović

 
 

- Naneti pakovanje na kosu, uviti je u pamučnu majicu i držati tako oko sat vremena na glavi do sušenja. Žene koje imaju talasastu kosu masku mogu da drže i tokom noći. Uzimam difuzer i sušim kosu, bez ispiranja. Pakovanje treba držati u fridžideru, a pripremljena količina je dovoljna za dve nedelje nege - objasnila je Jelena iz Zane, a kako izgleda ceo postupak pogledajte u snimku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još