Jelena Simić: Nema boljeg tretmana za lice od drugog stanja

Jelena Simić: Nema boljeg tretmana za lice od drugog stanja

Autor: | 20/09/2020

0

Iako se drži svojih bjuti-rituala, voditeljka Jelena Simić otkriva da nema boljeg tretmana za lice od drugog stanja

Dok broji dane do odlaska u porodilište voditeljka Jelena Simić, koja je početkom septembra ušla u deveti mesec, pričala nam je o omiljenim bjuti-ritualima, ali i koliko se njen način nege promenio otkako je u drugom stanju. Iskustvo koje je imala u prvoj trudnoći, pre deset godina, kada je na svet donela ćerku Unu, poklopilo se sa sadašnjim.

‒ Usled delovanja hormona koža je lepa i jedra, sama se regeneriše i čisti. Trudnoća je stanje kada priroda pokazuje svu svoju moć ‒ kaže lepa voditeljka „Slagalice“.

Trudnice se često žale na višak kilograma. Možete li, nekoliko dana uoči porođaja, da kažete da ste zadovoljni formom?

‒ Najvažnije mi je bilo da se kvalitetno hranim kako bi beba bila zdrava. Jela sam pet puta dnevno, uglavnom voće i povrće. Trudila sam se da odolevam slatkišima, ali u tome nisam baš uspevala. Dosta sam se šetala. Sebi sam umela da kažem: „Dobra si, nisi se previše ugojila.“ Deveti mesec je, ipak, drugačiji. Prođem ispred ogledala munjevitom brzinom. (smeh) Sada sam jedna simpatična bucka, ali iz iskustva znam da će sav višak nestati posle porođaja.

Pročitajte: Da li ste videli slađu trudnicu - Voditeljka Jelena Simić objavila fotografiju u devetom mesecu (foto)

Da li vam strije zadaju problem?

‒ Tu me je sreća poslužila. Nisam ih imala tokom prve trudnoće, nema ih ni sada. Nanosila sam uobičajene kreme za hidriranje kože.

Kako se trudnoća odrazila na vaš ten?

‒ U prvoj trudnoći imala sam najlepši mogući ten, dok su se na samom početku druge pojavile bubuljice. Radila sam, a jaka scenska šminka mi nije prijala. Nestale su u drugom tromesečju, ten je postao blistaviji, lice zategnutije, kosa sjajnija. To je lepota koju trudnoća nosi.

 

Koji proizvodi vam prijaju?

‒ Savršeno mi odgovara program za trudnice iz kolekcije „La Roche-Posay“ jer je bez mirisa. Koristim njihovu kupku, ulje, kremu za telo, a povremeno i kremu za lice.

Šta podrazumeva vaša uobičajena nega?

‒ Imam suvu kožu koja zahteva poseban pristup jer je nežna, brže stari i na njoj se ranije pojavljuju bore. Moja svakodnevna nega podrazumeva, pre svega, da lice bude čisto. Umivam se mlakom vodom koristeći sredstva koja nisu previše agresivna. Večernje čišćenje lica je pravi ritual. Verna sam kozmetičkoj liniji „Chanel“ iz koje koristim penu za umivanje, kremu, antirid i božanstveni serum koji povremeno zamenim onim sa potpisom „Estée Lauder“.

Ostale sjajne beauty savete voditeljke Jelene Simić pronađite u najnovijem broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 18. septembra!

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Wannabe Media Studio, privatna arhiva

Slične Vesti

Pročitajte još