Recept Jelene Simić za gubitak kilograma posle druge trudnoće

Recept Jelene Simić za gubitak kilograma posle druge trudnoće

21/02/2021

0

Recept Jelene Simić za skidanje viška kilograma posle druge trudnoće, sigurno će mnoge mlade mame primeniti već ovog proleća. Aleksa je u njen dom stigao pre četiri meseca i osvojio celu porodicu, a “poklonu” se najviše obradovala desetogodišnja Una

Pročitajte: Jelena Simić ekskluzivno za "Hello!" predstavlja četvoromesečnog sina Aleksu

foto Luka Šarac

 

 

Ono što skoro svaka mlada mama želi, pored zdravog i srećnog deteta, jeste da u što kraćem roku uskoči u svoje omiljene farmerke. Kada je u pitanju Jelena Simić, primećujemo da je brzo vratila liniju koju je imala pre porođaja.

‒ Muka je to, ali i genetika – kaže uz osmeh voditeljka za "Hello!"

Kao svakoj majci koja doji, beba joj je bila na prvom mestu, pa o dijeti nije razmišljala.

‒ Nisam htela da forsiram sebe, niti da stvaram nervozu. Prijalo mi je kad mi kažu da se nisam ugojila, a Dragan mi je svaki dan ponavljao: ”Nikad nisi lepše izgledala.” Ako i nije bilo istina, prelepo je zvučalo. (smeh) Sasvim je normalno i prirodno da žena posle porođaja nije fit, da ima višak vode, celulit i strije. Zgodne mame, dva dana po izasku iz porodilišta, postoje samo uz filtere na „Instagramu“.

foto Luka Šarac

 

Recept Jelene Simić je ovo 

Ipak, u jednom momentu Jelena je shvatila da je vreme da se posveti sebi i da će višak kilograma posle druge trudnoće veoma brzo biti prošlost. 

‒ Kada je Aleksa napunio tri meseca, osetila sam da sam spremna da se disciplinujem. Posle trudnoće ostalo mi je 13 kilograma viška, ali sam ih prepolovila za mesec dana. Ničega se nisam odrekla, samo sam prednost dala zdravim i redovnim obrocima. Proces mršavljenja pretvorili smo u porodičnu igru, pošto je Dragan u isto vreme započeo dijetu i smršao pet kilograma. U toku je “ljuto” takmičenje ko će brže stići do željene kilaže. Lično, najbolje se osećam kad sam mršava. Osim što sebi lepo izgledam u ogledalu, to mi je dokaz da imam samodisciplinu. Počela sam i da vežbam, tako da već vidim pobednika u ovoj trci - kroz osmeh je otkrila srećna i zadovoljna Jelena, koja polako počinje da se vraća društvenim aktivnostima i razmišlja o povratku na posao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Wannabe media studio za Hello

Pročitajte još