Kajli Džener i Bela Hadid obožavaju vodeći "make up" trend za predstojeću jesen

Kajli Džener i Bela Hadid obožavaju vodeći "make up" trend za predstojeću jesen

Autor: | 24/09/2020

0

Kada je "beauty" svet u pitanju, vodeći trend ove jeseni je minimalizam. Što manje boja i slojeva i prirodan izgled ove sezone su imperativ u svetu lepote. U prilog tome govori i vodeći trend šminkanja očiju - "fox eyes" za kojim je poludeo ceo svet. Prve su ga ponele Bela Hadid, Kajli Džener i Kim Kardašijan, a s obzirom na jednostavno nanošenje, to možete i vi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Sep 10, 2020 at 1:29pm PDT


Kada je jesenji "make up" u pitanju, navikli smo na zagasite tonove, eyeliner i tamnije senke. Međutim, ukoliko i vi želite da isprobate "fox eyes" šminku, trebaće vam nešto drugačiji proizvodi. Da biste postigli željeni efekat umesto palete senki trebaće vam korektror ili baza za senku, paleta za konturisanje lica i maskara.

"Fox eyes" u par koraka

Korektor nanesite preko celog kapka, a zatim ga izblendajte tako da se boja kapaka stopi sa ostatkom lica. Preko kapaka pređite puderom za setovanje. Zatim četkicom za senku uzmite bronzer iz palete za konturisanje i povucite liniju od sredine kapka ka spoljašnjem "V delu" oka. Četkicom blendajte ugao oka, kako bi tamnija nijansa došla do izražaja. Zatim nanesite maskaru u nekoliko slojeva, a posebnu pažnju posvetite spoljašnjem uglu oka.

Pročitajte: Novi trend u šminkanju za kojim je poludeo ceo svet

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti