Iznenadićete se: Evo kako je Kajli Džener proslavila rođendan (foto)

Iznenadićete se: Evo kako je Kajli Džener proslavila rođendan (foto)

Autor: | 11/08/2020

0

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener rođendan je proslavila krajnje neočekivano. Izgleda da ove godine nije bilo glomazne dekoracije, ni luksuzne žurke, a prelepa Kajli rođendan je proslavila nešto skromnije.

Iako su svi članovi porodice i brojni prijatelji poslali poklone za Kajli, ona je svoj najdraži poklon darovala sama sebi.

Naime, ispod fotografije na kojoj gasi svećice na rođendanskoj torti zajedno sa dvogodišnjom ćerkom Kajli je napisala: „Najlepši poklon od svih!“

Pročitajte: Kajli Džener neprepoznatljiva - Od sutra krećem na dijetu! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Aug 10, 2020 at 3:36pm PDT

Starije sestre obeležile su ovaj poseban dan dirljivim porukama za Kajli.

‒ Mojoj bebi srećan rođendan! Ne mogu da verujem da već imaš 23! Najduhovitija i najlojalnija osoba na svetu. Biranje slika izazvalo je toliko smešnih sećanja. Volim te više nego što možeš da zamisliš ‒ napisala je Kim kada je na svom „Instagramu“ podelila niz fotografija sa Kajli, od kada je bila dete pa do danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 10, 2020 at 2:17pm PDT


‒ Srećan rođendan mojoj devojčici. Kako to da već imaš 23 godine? Ali, zar ovo nisu bile najspektakularnije 23 godine u životu? Imamo najdivnija sećanja i još toliko vremena da stvorimo nova. Ovo je samo početak ‒ napisala je Kloi u rođendanskoj čestitki.

Pročitajte: Problemi se samo nižu - Porodica veoma zabrinuta za Kajli Džener

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 10, 2020 at 7:18am PDT

Mama Kris posebno je bila dirnuta jer najmlađa od njene dece tako brzo odrasta.

‒ Srećan rođendan mojoj prelepoj devojčici, mom najmlađem detetu. Kajli, nikada ne prestaješ da me iznenađuješ svim što radiš. Ti si najdivnija majka, ćerka, sestra i unuka na planeti. Uvek tako promišljena, pažljiva, kreativna i draga. Imaš veliko srce i neizmerno sam ponosna na tebe. Volim te, mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on Aug 10, 2020 at 5:40am PDT

Ipak, Kajli je i usled pandemije virusa korona na poklon od prijatelja dobila malu proslavu. Oni su je, naime, izveli u njihov omiljeni suši bar samo nekoliko dana pred njen rođendan, a onda su je iznenadili tortom.

Kajli Džener rođendan je ove godine proslavila potpuno drugačijeg izgleda. Kratka bob smeđa kosa i uska „nude“ haljina sa brojem njenih godina ‒ kombinacija je koja je oduševila „Instagram“.

Pročitajte: Kajli Džener prevarila svet - Lažirala finansijske dokumente, nije milijarderka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Aug 10, 2020 at 3:28pm PDT


Osim proslave, ove godine izostala je i tradicionalna rođendanska „make up“ kolekcija, pa je ovo definitivno potpuno drugačiji rođendan u životu lepe Kajli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: kajli džener