Marija Kilibarda otkriva svoju "beauty" tajnu: Četrdesete su nove tridesete!

Marija Kilibarda otkriva svoju "beauty" tajnu: Četrdesete su nove tridesete!

Autor: | 27/09/2020

0

Verovatno nije ni slutila da je svoju “ličnu kartu” ispisala u trenutku kad je pre pet godina rekla: “Mislim da umem da udišem mirise, prirodu, solarnu energiju, divne note… Kao da postojim na ovoj planeti da bih uživala. Jedan je život, pa što ga ne bismo provodili što lepše.” S tim osećajem i stavom Marija Kilibarda proslavila je četrdeseti rođendan, u čijoj senci je ostao još jedan važan datum ‒ dve decenije voditeljske karijere. Kad je pitate kako “izlazi na kraj” sa dva jubileja, reći će vam:

‒ Na momente osetim veliki ponos, a ponekad se zapitam da li sam mogla da uradim i ovo ili ono. Dok razmišljam da li sam nešto propustila pomislim na samo jedan svoj dan, na to koliko je sadržajan, pa zaključim da neko toliko proživi za četiri meseca. Tada budem prezadovoljna. Utisci se smenjuju, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazim. Kad pokušam da budem potpuno objektivna i sve svedem na jedan osećaj vezan za važne datume, onda je to zadovoljstvo.

Pročitajte: Marija Kilibarda srećna - Ovog puta priča bi mogla da ima hepiend

Kako vam zvuči broj 40?

‒ Ne dopada mi se, ali samo zato što ne volim okrugle brojeve. Kada bih igrala igre na sreću, ne bih zaokružila neki od njih. Ako kažem da nemam problem sa brojem 41, ali da mi 40 nije simpatičan, da li se to računa u “nemam problem s godinama”? (smeh) Zvuči kao kliše, ali stvarno sve zavisi od stanja duha.

Verujete li da su četrdesete nove tridesete, kao što mnogi govore?

‒ Možemo da mislimo šta hoćemo, ali na jednoj društvenoj mreži sam videla: “Šer je dokazala da su sedamdesete nove dvadesete”. (smeh) Ako je tako, zašto četrdesete ne bi bile nove tridesete?

Da li, kad stanete pred ogledalo, pomislite: “Hvala ti, Bože, baš dobro izgledam” ili tragate za borama?

‒ Zavisi na koju sam nogu ustala. Nekad mi se dopada odraz koji vidim u ogledalu, ali ima dana kad zagledam svaku pegu ili boru, i sve me nervira. Generalno, zahvaljujući nezi i genetici vrlo sam zadovoljna svojim prirodnim izgledom.

Pročitajte: Marija Kilibarda - Za 40. rođendan ću napraviti feštu posle koje će svima trebati tri dana da se vrate u kolosek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Aug 12, 2020 at 12:37pm PDT


Šta sve svrstavate u negu?

‒ Idem na redovne kozmetičke tretmane kod moje Nene Petrović, koja je stara kozmetičarska garda, a ja sam joj odana već dve decenije. Poslednjih godina redovno odlazim i na PRP tretmane, mezoterapiju, a odnedavno i na ubrizgavanje peptida, za koje sam dobila preporuku od drugarica jer im koža blista. Dopada mi se sve što može da se ubrizga u kožu, a zadatak mu je da podstakne stvaranje kolagena koji “radi” lifting.

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Luka Šarac, Miloš Nadaždin, Instagram