Marija Kilibarda: Za 40. rođendan ću napraviti feštu posle koje će svima trebati tri dana da se vrate u kolosek

Marija Kilibarda: Za 40. rođendan ću napraviti feštu posle koje će svima trebati tri dana da se vrate u kolosek

Autor: | 08/11/2019

0

 

Samu sebe ume “najbolje” da iznervira, dijetu je držala najmanje 175 puta, a na filmu bi mogla da je igra Anđelka Prpić, samo kad bi bila - malo viša

 Sa kakvim osećajem ste se jutros probudili?

- Obuzela me je panika kad sam shvatila da sam se uspavala. Stigla sam na sastanak sa 15 minuta zakašnjenja.

Koji “sastojci” su neophodni za dobar početak dana?

- Odvrnite “do daske” neku dobru muziku dok se naizmenično tuširate toplom i hladnom vodom, popijte kafu i ceđeni voćni miks. Ukratko, odvojte vreme za sebe i mirno uplovite u novo jutro.

Kako izgleda vaša svakodnevica od kada je krenula nova sezona “Tvoje lice zvuči poznato”?

- Volim da uđem u svaki lik koji naši takmičari treba da imitiraju, pa često na „Jutjubu“ gledam njihove ranije nastupe i spotove. Mi iz produkcije stalno razmenjujemo mejlove, razrađuju se teme i zadaci, dogovaramo se o tekućim stvarima...

Imate li favorita?

- Imam, kao što sam imala u svakoj od prethodnih sezona. Nije fer da navodim imena, ipak sam ja njihov drugar i domaćin.

Kako biste se snašli da ste na mestu učesnika?

- Obožavam da karikiram glasove, imam osećaj za ples, mogu da prepoznam kad neko ispadne iz tonaliteta, ali da nešto otpevam - ni slučajno. Ne verujem da bi iko mogao da sasluša bilo koju pesmu u mom izvođenju. (smeh)

Kako reagujete na komplimente da ste naše najlepše televizijsko lice?

- Nisam tipično žensko koje ume da primi kompliment. Umesto da zahvalim na lepim rečima, pocrvenim i počnem da objašnjavam kako sam se naspavala ili mi je super šminka. Ne znam nikoga kome ne bi laskalo da čuje tako nešto, zaista sam zahvalna, ali komplimenti ne bi trebalo nikoga da ponesu. Lepota je relativna stvar, pitanje ukusa.

Šta se dešava kad “slava udari u glavu”?

- E, pa ne znam. Baš nemam pojma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Oct 26, 2019 at 5:05am PDT

Šta ni pored najbolje volje niste uspeli da naučite?

- Italijanski jezik, ali ne zato što nisam talentovana, već zato što se nisam usredsredila. Kad se na nešto nameračim i tome posvetim, uz malo dobre volje uspem i da savladam.

Zbog čega vas sestre najčešće kritikuju?

- Obe su veoma vredne, a u poslednje vreme i izuzetno poslovno angažovane. Kažu da sam počela da im prebacujem da nemaju vremena za mene, ali nedostaju mi kada ih duže ne vidim. Verovatno sam postala preosetljiva. Sad shvatam kako su se one osećale u periodima kad sam ja bila preangažovana i “neuhvatljiva”. (smeh)

Koliko zemalja ste proputovali?

- Nikada nisam tačno izbrojala, ali eto ideje za jedan lep zadatak. Sledeća destinacija je Argentina, jedva čekam da vidim Patagoniju i Buenos Ajres o kojima sam toliko maštala.

Koji izgovor koristite kad kasnite?

- Haos na Gazeli, “čep” u Dečanskoj, sudar u Kneza Miloša... Uglavnom se sve odnosi na gužvu u saobraćaju, a situacija u gradu mi ide naruku i olakšava izbor izgovora. (smeh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Dec 19, 2018 at 4:31am PST


Kad bi se snimao film o vašem životu, ko bi igrao glavnu ulogu?

- Anđelka Prpić sa tamnom perikom, pod uslovom da joj nekako dodaju dvadeset centimetara visine. (smeh)

Pribojavate li se okruglog rođendana koji ćete proslaviti iduće godine?

- Naprotiv, već sada pravim planove za veliku proslavu. Obožavam slavlja, a ako i ne postoji povod, moji prijatelji i ja ga izmislimo, i jedan običan dan pretvorimo u malu svečanost. Što se mene tiče, četrdeseti rođendan je povod za ogromnu feštu. Već sada znam ko će svirati na zabavi posle koje će, sigurna sam, zvanice morati da uzmu tri dana neplaćenog odmora da bi se vratile u normalan kolosek. (smeh)

Da dobijete premiju na lutriji, kako biste je potrošili?

- Put oko sveta za prvi krug najbližih ljudi, obavezno. Kupovina nekretnina uvek je dobra investicija. Možda bih pokrenula neki posao kroz koji bih dala šansu ženama koje nisu bile u prilici da privređuju i zarade svoj dinar jer su se bavile kućom, decom i drugim stvarima koje ne uključuju radno vreme i staž.

Šta može da vas izbaci iz takta?

- Niko ne može da me iznervira kao što to sama sebi mogu da uradim.

Sa kojom poznatom damom biste rado zamenili garderober?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Oct 8, 2019 at 11:36am PDT

- Sa Viktorijom Bekam.

Jeste li nekad držali dijetu?

- Najmanje 175 puta. (smeh)

Da li vas je jesen nečim iznenadila?

- Nije, spremno sam je dočekala. Ranije je nisam volela jer je bila nagoveštaj zime. Poslednjih godina uživam u njenim mirisima i opuštajućim zlatnožutim tonovima.

Šta vam predviđa horoskop za nastupajući period?

- Planete su dobro aspektovane u polju posla, očekuje me nekoliko uspešnih projekata koje ću paralelno raditi. Imam osećaj da će stvarno biti tako i radujem se dobrim rezultatima. Astrološkinja me je nedavno savetovala da sve resurse fokusiram na karijeru, pošto će na ljubavnom planu zatišje trajati bar još pet-šest meseci. Što je najgore, i osećam da će tako biti. (smeh)

Ko je Marija u tri reči?

- Putnik, prijatelj i voditelj.

Eva Čubrović Aleksandar Krstović/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti