Kao da joj je ćerka: Ko je misteriozna devojka koja se ne odvaja od Lepe Brene FOTO

Kao da joj je ćerka: Ko je misteriozna devojka koja se ne odvaja od Lepe Brene FOTO

Autor: | 14/01/2023

1

Lepa Brena ne odvaja se od misteriozne devojke

Iva Banićević pre četiri godine postala je član tima Lepe Brene, a sudeći po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da je sa balkanskom divom u međuvremenu izgradila i prijateljski odnos.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu - Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

Instagram

 

Talentovanu Ivu šira javnost upoznala je kada je sa Sanjom Ilićem i Balkanikom nastupala na Evroviziji, a uz njeno ime često se može pročitati da se ne zna da li lepše peva ili izgleda.

Pročitajte: Primorana sam da podnesem tužbu - Karleuša otkrila istinu posle navoda da je Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru

Instagram

 

Pre nego što se priključila Breninoj ekipi, Iva je ispekla zanat pevajući prateće vokale na koncertima vodećih zvezda ovdašnje scene. Profesija joj je omogućila da spoji lepo i korisno, pa je tako uz pesmu obišla svet, a nedavno je sa Brenom i Bobom bila i na Floridi.

Pročitajte: Bolest Seke Aleksić uzela maha, otkazala nastup za večerašnji doček - Nisam dobro FOTO

Instagram

 

Iva Banićević je, inače, unuka glumca Petra Banićevića koji je preminuo 2006. godine.

‒ On je bio moj ulaz u umetnost. Iako sam bila relativno mala, zajedno smo gledali balet. Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige. Imali smo naš svet koji sam jako volela. Bio je topao i pun ljubavi. Obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu‟, ispričala je jednom prilikom.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još