Otvorila oči svim ženama: Tajna savršene kože Jelene Karleuše krije se u ovom triku, zaboravite na skupe kreme

Otvorila oči svim ženama: Tajna savršene kože Jelene Karleuše krije se u ovom triku, zaboravite na skupe kreme

Autor: | 11/12/2022

5

Nega Jelene Karleuše sasvim je jednostavna

Jelena Karleuša, osim što ima neprikosnoveni ukus za modu, izuzetno vodi računa i o nezi. Mnogi se pitaju kako uspeva da održi kožu zdravom i blistavom s obzirom na to da posao kojim se bavi podrazumeva svakodnevno šminkanje, a ona je nedavno otkrila trik koji svako može da priušti.

Pročitajte: Nesvakidašnje modno izdanje Jelene Karleuše - Ovakav izbor obuće niste očekivali (foto)

Instagram

 

- Kreme delim na dnevne i noćne, uvek imaju visoki zaštitni faktor i namenjene su suvoj koži. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi. Masaža lica je moja tajna, cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože. Nikada nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan ‒ otkrila je Jelena Karleuša jednom prilikom.

Pročitajte: Jelena Karleuša oduševila dizjanerskim kombinezonom koji smo videli i na OVOJ pevačici... Kome bolje stoji ANKETA

Instagram

 

Nega kose Jelene Karleuše

- Kosa mora da se neguje kao i koža. Pošto je već sedamnaest godina farbam čistim blanšom koji uništava vlasi, ona teško može da izgleda zdravo, sjajno i bujno. Plavuše moraju dodatno da se trude jer se na svetloj kosi vidi svako oštećenje. Jednom nedeljno idem kod frizera na tretman gde mi stavljaju pakovanje i specijalnu ampulu za oštećenu kosu. Redovno šišam krajeve i na svakih deset dana farbam dužinu koja izraste.

- Kosa je imperativ svake žene i njen najlepši ukras. Ne volim duge nokte, moji su uvek kratki i lepo izmanikirani. Imam dugačke prste, pa bi dugi nokti delovali neukusno – zaključuje JK.  

Pročitajte: Brojni fotografi su pokušavali, a ona je konačno uspela - Ovo je Jelena Karleuša bez šminke! (foto)

ATA Images

 

 

Komentari (5)

Loading
Mira 09:49 12.12.2022
Odgovori

Ne voli duge nokte zato što ima duge prste a na slici nokti ko u veštice.

You 19:23 12.12.2022
Odgovori

Perika i Botoks.....Tu nije ništa strasno, ne znam samo čemu ovo laganje ljudi, kao da su glupi... Ovo je izgleda uticaj Milice Pavlović, ona ode naspricati se hilaronom i botoksom pa prodaje priču kako dosta pije i spava. I da je prirodna, a niko na sceni ne nepostouje publiku kao Pavlovićka

Gaga 10:53 13.12.2022
Odgovori

Reče žena koja ima umetke u kosi,videli smo njenu spaljenu kosicu kad je sve to skinula.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još